Prijzen heftruck

Prijzen offerte

Hoe duur is een heftruck?

Er zijn vele soorten heftrucks op de markt. Het assortiment loopt uiteen van palletwagens en elektrische heftrucks tot aan kapitaalintensieve smalle gangen trucks. Om de prijs van een heftruck te bepalen is het belangrijk om vooraf te bepalen welke heftruck geschikt is voor de geplande werkzaamheden. Wij kunnen voorzien in speciaalbouw en daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

Factoren die de prijs van heftrucks bepalen

De prijs van een heftruck hangt af van verschillende factoren. Zware heftrucks met veel vermogen zijn duurder dan lichte heftrucks. Ook de accucapaciteit, de soort hefmast en de uitvoering van de bestuurdersplaats (bijvoorbeeld met een complete cabine, verwarming enzovoorts) hebben invloed op de prijs.

Vraag hier meer informatie aan

Hand palletwagens

De Jungheinrich hand palletwagen is een onmisbare hulp in het magazijn en in de productie. Gemakkelijk te bedienen, voordelig aan te schaffen en robuust gebouwd. Onze hand palletwagens zijn verkrijgbaar vanaf € 300,-.

Bekijk onze hand palletwagens


Offerte aanvragen

Elektrische palletwagens

De elektrische palletwagen is dé economische en vooral zeer snelle oplossing voor het transport van goederen over korte, middellange of zelfs lange afstanden. Onze elektrische palletwagens zijn verkrijgbaar vanaf € 2.390,-.

Bekijk onze elektrische palletwagens


Offerte aanvragen

Stapelaars

De stapelaar wordt gebruikt voor het hoog heffen van pallets en het transporteren van goederen over korte afstanden. De Jungheinrich stapelaars zijn verkrijgbaar vanaf € 2.500,-.

Bekijk onze stapelaars


Offerte aanvragen

Reachtrucks

Onze compacte reachtruck is uitermate geschikt om pallets zowel op grote hoogte te heffen als over langere afstanden te transporteren. De Jungheinrich reachtrucks zijn verkrijgbaar in prijsklassen van € 25.000,- tot € 50.000,-.

Bekijk onze reachtrucks


Offerte aanvragen

Heftrucks

Heftrucks zijn na hand palletwagens de meest verkochte trucks op de markt. De heftruck is leverbaar met elektro-, diesel- of LPG-motor. De Jungheinrich heftrucks zijn verkrijgbaar in prijsklassen van € 13.950,- tot € 40.000,-.

Bekijk onze elektrische heftrucks


Offerte aanvragen

Orderpicktrucks

Jungheinrich levert orderpicktrucks voor het picken van goederen op vloerniveau en op grote hoogtes. Onze horizontale orderpicktrucks zijn verkrijgbaar in de prijsklassen van € 9.000,- tot € 28.000,-, onze verticale orderpicktrucks in prijsklassen van € 15.000,- tot € 60.000,-.

Bekijk onze orderpicktrucks


Offerte aanvragen

Smalle gangen trucks

Smalle gangen trucks zijn ideaal voor het in- en uitstapelen van pallets op zeer grote hoogtes. De trucks gaan bovendien zeer efficiënt met ruimte om. De smalle gangen trucks van Jungheinrich zijn verkrijgbaar in prijsklassen van € 45.000,- tot €100.000,-.

Bekijk onze smalle gangen trucks


Offerte aanvragen

Contact

Neem contact met ons op >

Of bel 0172 44 67 89.