Prijzen heftruck

Prijzen offerte

Hoe duur is een heftruck?

Op de markt van de heftrucks zijn vele productvarianten mogelijk. Het assortiment van heftrucks loopt uitéén van conventionele hand palletwagens tot kapitaalintensieve smalle gangen- en orderverzameltrucks (orderpickers). Om de prijs van een heftruck te bepalen is het vooraf belangrijk te weten, welke heftruck uiteindelijk voor de geplande werkzaamheden geschikt is.  Aangezien Jungheinrich ook kan voorzien in speciaalbouw, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.

Prijzen van heftrucks hangen sterk af van het type truck.

Andere belangrijke factoren die de prijzen van een heftruck bepalen, zijn de accucapaciteit en de hefmast. Een conventionele tweedelige hefmast is voordeliger dan een driedelige hefmast met vrije heffing. Uiteraard speelt ook de uitvoering van de bestuurdersplaats (bijvoorbeeld met een complete cabine, verwarming enzovoorts) een rol in de prijs van een heftruck.

Richtprijzen heftrucks

Prijzen voor heftrucks kunnen variëren tussen:

  • € 4.500,- voor een eenvoudige elektrische stapelaar
  • tot € 40.000 voor een zware elektrische vorkheftruck (5,0t).
  • Reachtrucks zijn er in prijsklassen van € 25.000,- tot € 50.000,-.

Naast de mogelijkheid van de aanschaf van nieuwe trucks, kunt u ook kiezen voor occasions, huur of lease. Bij de aanschaf van een heftruck is deskundig advies dus van uiterst belang.

Vraag hier meer informatie aan

Contact

Neem contact met ons op >

Of bel 0172 44 67 89.