0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
E-commerce gigant automated guided vehicles

E-commerce

Voor e-commerce bedrijven is snelheid, precisie en efficiëntie enorm belangrijk. Online bestellingen worden snel bij de klant bezorgd en de doorloopsnelheid van opgeslagen goederen is hoog. Onze elektrische heftrucks en software helpen om magazijnprocessen inzichtelijk te houden, zodat orderpickers goed en veilig hun werk kunnen doen. U vindt hier een overzicht van onze Nederlandse en internationale klantreferenties uit de e-commerce.

In Dordrecht vond Crocs de ruimte voor de nieuwbouw van een groot Europees distributiecentrum van meer dan 50.000 m2. Dankzij de nieuwe interne transportvloot leidt Crocs haar alsmaar stijgende goederenstroom in de juiste banen.

Lees hier meer

Om webshoporders tussen het winkelend publiek te kunnen verzamelen, koos Waterdrinker voor elektrische trekkers van Jungheinrich. 

Lees hier meer
Automated guided vehicles

Amerikaanse e-commerce gigant investeert in Automated Guided Vehicles (AGV’s) van Jungheinrich om hun logistieke processen flexibeler en veiliger te maken.

Lees hier meer

In slechts drie jaar tijd is Lampenlicht.nl uitgegroeid tot marktleider in de online verkoop van verlichtingsartikelen. Wij hielpen hen om het nieuwe logistiek centrum zo efficiënt mogelijk in te richten en het orderpickproces productiever te laten verlopen.

Lees hier meer

In acht jaar tijd groeide Plutosport.nl uit tot de grootste online sportwinkel van Nederland. In het centraal magazijn in Ter Aar, dat in nauw overleg met Jungheinrich werd ingericht, voeren standaardisatie en efficiency de boventoon. Een leverbetrouwbaarheid van 99,7% is een van de resultaten.   

Lees hier meer

Snel en efficiënt orderpicken

Een snel orderpickproces is essentieel voor Waterdrinker, exporteur en groothandel van bloemen, kamer- en tuinplanten. Ook voor FittinQ (lampenlicht.nl), marktleider in de online verkoop van verlichtingsartikelen, is efficiëntie en snel orderpicken belangrijk.

Beide bedrijven gebruiken elektrische trekkers bij het verzamelen van orders. Veilige, ergonomische en energiezuinige elektrische trekkers zijn belangrijk voor een hoge productiviteit, lage onderhoudskosten en een snelle levering aan klanten.

De door ons geleverde trekkers zijn op wensen van Waterdrinker en FittinQ uitgerust met extra opties, zoals het EasyAccess-systeem voor persoonsgebonden toegang en het ergonomische bedieningsconcept JetPilot, dat intuïtief en comfortabel stuurt. Wisselaccu's zorgen ervoor dat de operatie niet stilligt en dat ook bij drukke piekmomenten de elektrische trekkers klaar staan voor gebruik.  

WMS en magazijn automatisering

Steeds meer magazijnen kiezen voor het automatiseren en digitaliseren van logistieke processen. De veelgebruikte barcodescanner is onmisbaar voor de orderpicker en het warehouse management systeem (WMS) maakt het makkelijker om de actuele voorraad te zien. Ook voor e-commerce bedrijven biedt magazijn automatisering voordelen.

Een grote Amerikaanse e-commerce gigant besloot het vervoer van pallets naar werkstations met behulp van automatisch geleide voertuigen (AGV's) te automatiseren. De AGV’s werken samen met het personeel en zorgen voor meer werkplezier en een snellere verwerking van orders.

Magazijn e-commerce verbeteren

Wilt u de logistieke processen in uw magazijn verbeteren of het oppervlakte aan magazijn stellingen nog slimmer benutten? Advies krijgen over hoe u uw orderpickproces kunt versnellen of de mogelijkheden van automatisering  bespreken? Wij bieden een totaalpakket aan diensten, producten en software aan.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen?