0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Hoe kies ik een heftruck banner

Wanneer gebruik je welke truck?

Reachtrucks zijn ideaal voor het transport en de opslag van goederen in hoge magazijnen met smalle gangpaden. Maar welke reachtruck past het best bij uw inzet?

Lees hier meer

Elektrische trekkers zijn een ideaal transportmiddel om goederen over grotere afstanden te transporteren. Maar welke variabelen bepalen welke trekker het best past bij uw inzet?

Lees hier meer

Orderpicktrucks zijn belangrijk voor het efficiënt picken van goederen over grotere afstanden en op hogere niveaus. Maar welke orderpicktruck past bij uw inzet?

Lees hier meer

De palletwagen is wereldwijd het meest gebruikte intern transportmiddel. Maar past de elektrische palletwagen of de hand palletwagen het best bij uw inzet? We schetsen de gebruikssituatie per truck.

Lees hier meer

Heftrucks zijn er in allerlei uitvoeringen en voor de meest uiteenlopende transporttaken. Of er pallets moeten worden verplaatst, goederen moeten worden verzameld. Er is altijd wel een truck die geknipt is voor de klus. Voor welke werkzaamheden heeft u welke truck nodig?

Lees hier meer

Bij Jungheinrich kunt u kiezen uit verschillende soorten elektrische palletwagens. Maar welke palletwagen past het best bij uw inzet? Wij zetten de modellen naast elkaar zodat u de juiste truck kunt kiezen!

Lees hier meer

Huur of koop? Stapelen of heffen? Voor binnen- of buitengebruik? Met de Heftruck Keuzehulp van Jungheinrich ontdekt u de juiste heftruck voor uw magazijn. Op basis van uw persoonlijke inzetsituatie zoekt onze keuzehulp de juiste heftruck voor u uit.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?