0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Gebruikte elektrische trekker banner

Gebruikte elektrische trekker

De gebruikte elektrische trekkers van Jungheinrich zijn de efficiënte oplossing voor het tegelijk vervoeren van meerdere Deense karren en andere specialistische aanhangers, zoals veilingkarren. Onze gebruikte elektrische trekkers passen op elk aanhangertype.

Elke gebruikte elektrische trekker ondergaat een grondige revisie in onze eigen werkplaatsen. De trekker wordt getest en van binnen en buiten nagelopen. Na het vervangen van onderdelen door originele Jungheinrich onderdelen, wordt de trekker uitgebreid getest. Elke gebruikte elektrische trekker verlaat onze werkplaats dan ook met een veiligheidscertificaat.

Gebruikte elektrische trekker EZS 130 Gebruikte elektrische trekker EZS 130

  • Treingewicht: tot 3000 kg


Gebruikte elektrische trekker EZS C40 Gebruikte elektrische trekker EZS C40

  • Treingewicht: tot 4000 kg


Gebruikte elektrische trekker EZS 350 Gebruikte elektrische trekker EZS 350

  • Treingewicht: tot 5000 kg


Gebruikte elektrische trekker EZS 570 -5100 Gebruikte elektrische trekker EZS 570 - 5100

  • Treingewicht: 7000 tot 10.000 kg


Gebruikte elektrische trekker EZS 7280 Gebruikte elektrische trekker EZS 7280

  • Treingewicht: tot 28.000 kg


Gebruikte elektrische trekker EZW 515 Gebruikte elektrische trekker EZW 515

  • Treingewicht: tot 1500 kg


Verschillende soorten gebruikte elektrische trekkers

Ons aanbod van gebruikte elektrische trekkers bestaat uit trekkers met treingewichten van 3.000 kg tot 28.000 kg. Onze trekkers zijn ergonomisch in gebruik en bieden een hoge mate aan veiligheid. Dankzij het lage staplatform stapt de bestuurder eenvoudig in en uit. De praktische bediening werkt prettig en de krachtige draaistroommotor zorgt voor een gering energieverbruik. Onze trekkers met cabines zijn de beste keuze voor het transport van zware lasten in de industrie of op luchthavens. 

Loodzuur en lithium-ion elektrische trekkers

Onze gebruikte elektrische trekkers zijn verkrijgbaar met twee soorten accu’s: loodzuur of lithium-ion. Loodzuur accu’s zijn voordelig in aanschaf en geschikt voor gebruik bij een lichte tot zware inzet. De accu vraagt om onderhoud, zoals het bijvullen van demi-water. Ook is het belangrijk om de acculaadruimte veilig in te richten en de wettelijke richtlijnen te volgen.

Met lithium-ion accu’s bent u veel flexibeler. De volledige gesloten behuizing maakt dat de accu geen onderhoud nodig heeft. Dankzij het tussenladen beschikt u altijd over een gereedstaande elektrische trekker. Ook bij een lichte inzet profiteert u al van deze nieuwe technologie. Accuwissels en een speciale acculaadruimte behoren tot het verleden, waardoor u tijd en ruimte bespaart.

Service en onderhoud

Met de heftruck service van Jungheinrich vertrouwt u op een betrouwbare en veilige gebruikte elektrische trekker. Ons serviceteam is verspreid door heel Nederland en staat 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar. Naast onderhoud voeren onze monteurs ook keuringen volgens BMWT-richtlijnen uit.

< Ga terug naar gebruikte heftrucks

Bekijk ook

Heeft u nog vragen?