0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Magazijninrichting Jungheinrich

Magazijninrichting & advies

Magazijninrichting is meer dan het plaatsen van magazijnstellingen. Een nauwkeurig op maat gemaakte magazijninrichting houdt rekening met de beschikbare ruimte en haalt daar de maximale omslagcapaciteit uit. Een goede magazijninrichting houdt ook rekening met het karakter van logistieke processen; met hardlopers, seizoensinvloeden, met verkeersstromen en met toekomstverwachtingen.

Als totaalleverancier van magazijnstellingen en hef- en magazijntrucks leveren wij alles uit één hand, zonder tussenpartij. Het grote voordeel van één aanspreekpunt is dat de logistieke processen en de samenwerking tussen heftruck en magazijnstelling optimaal  is afgestemd. Dankzij onze ruim 65-jarige ervaring bij de planning, het ontwerp, de realisatie en oplevering van duizenden magazijnen wereldwijd hebben wij altijd de juiste oplossing.

Voordelen van magazijninrichting door Jungheinrich:

  • Alle denkbare magazijninrichting: palletstellingen, hoogbouwstellingen, doorrolstellingen, legbordstellingen en meer
  • Alles uit één hand: totaalleverancier van stellingen, magazijn- en heftrucks en automatische magazijnen
  • Dé partner voor de inrichting van handmatige, semi- of volautomatische magazijnen
  • Betrokken van begin tot eind; van de planningsfase tot na de oplevering
  • Ruim 65 jaar (wereldwijde) ervaring
  • Gecertificeerd volgens de Europese en Nederlandse kwaliteitsborging ISO-, EN- en NEN-normering

Wij weten dat een optimaal geplande stelling de ruggengraat van een magazijn vormt. Daarom zetten we al 60 jaar in op eigen ontwikkelingen, individuele oplossingen en de hoogste kwaliteit.

Lees hier meer

Jungheinrich biedt een uitgebreid programma aan heftrucks voor het omslaan, transporteren, opslaan of verzamelen van goederen. Van palletwagens tot aan smalle gangen trucks, van instapmodellen tot maatwerk. U vindt bij ons zeker de passende heftruck voor elke inzet.

Lees hier meer

De kantoorunits van Kleusberg maken het mogelijk om eenvoudig en snel extra en/of tijdelijke werkruimtes te creëren. Denk hierbij aan kantoorruimtes, kleedruimtes en control rooms in productiehallen of magazijnen. De mogelijkheden zijn even flexibel als het systeem zelf.

Lees hier meer

De BMWT stelling keuring behelst een visuele inspectie van de stellingen en een beoordeling van de configuratie. De bevindingen worden door de keurmeester aangetekend op het keuringsformulier en er wordt tevens een nader gedetailleerde rapportage van de eventueel geconstateerde gebreken opgemaakt. 

Lees hier meer

De Risico Inventarisatie is een visuele inspectie van het magazijn waarin verschillende punten in het magazijn worden getoetst en waar foto’s worden genomen. De bevindingen worden samen met de Risico Evaluatie in een adviesrapport verwerkt dat u van ons ontvangt.

Lees hier meer

Schokken en trillingen zijn belastend voor het menselijk lichaam. Ze kunnen leiden tot overbelasting van en zelfs blijvende schade aan het complete bewegingsapparaat veroorzaken. De blootstelling aan trillingen moet dus zoveel mogelijk worden beperkt. Meten = weten!

Lees hier meer

Wat kenmerkt organisaties die bovengemiddeld goed scoren op het gebied van bedrijfsveiligheid? Wij zetten de 10 meest gebruikte praktische tips uit de veiligste magazijnen van Nederland voor u op een rij.

Lees hier meer

Inrichting automatisch magazijn

Voor het ontwerpen en leveren van magazijninrichtingen is Jungheinrich Nederland gecertificeerd volgens de Europese en Nederlandse kwaliteitsborging ISO-, EN- en NEN-normering. Naast handmatige magazijnsystemen leveren wij ook deels of volledig geautomatiseerde magazijn- en opslagsystemen, inclusief eigen hardware en software. Een goed ingericht automatisch magazijn levert tijdswinst op, is efficiënt, kostenbesparend en versnelt het orderpickproces.

Onze aanpak

Voor grote projecten zetten wij projectcoördinatoren in. De projectcoördinator houdt continu het overzicht en anticipeert tijdens het project op eventuele onverwachte hindernissen of veranderingen. De projectcoördinator is de spin in het logistieke web en is verantwoordelijk voor de planning en uitvoering. 

Alles wat komt kijken bij de inrichting van semi- of volautomatische magazijnsystemen, hoogbouwtrucks en magazijnstellingen: wij helpen u graag. Wilt u een advies op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen?