0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Reachtruckcertificaat Jungheinrich

Reachtruckcertificaat

BMWT-TRAIN veiligheidscertificaat reachtruck

Veiligheid is belangrijk bij veel bedrijven. In het magazijn werken veel mensen bij elkaar en een goede beheersing van het intern transportmaterieel is belangrijk. Tijdens onze reachtruck training leren chauffeurs hoe zij veilig een reachtruck bedienen. Ook relevante theorie komt aan bod. Zorg voor meer veiligheid en behaal uw reachtruck certificaat bij Jungheinrich.

In onze trainingsruimtes in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) en Hengelo (Overijssel) leren wij cursisten op een veilige, verantwoorde manier te werken met een reachtruck. Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het opleiden van reachtruck chauffeurs uit diverse bedrijfstakken. Onze trainingen zijn geschikt voor beginnende chauffeurs en chauffeurs die hun certificaat willen verlengen. De training succesvol afgerond? Dan ontvangt u een BMWT erkend reachtruck certificaat dat 5 jaar geldig is.

Meer informatie of een training aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Voordelen reachtruck training van Jungheinrich

✓ Deskundige trainers met ruim 20 jaar ervaring
✓ Combinatie van theorie en praktijk
✓ Beschikbaar op meerdere locaties: in Alphen aan den Rijn, Hengelo of bij u in het bedrijf
✓ Praktijkoefeningen met kwaliteit heftrucks van Jungheinrich
✓ Geschikt voor chauffeurs werkzaam in diverse bedrijfstakken

Onze trainingsruimtes zijn centraal gelegen in Alphen aan den Rijn en Hengelo. De theorielessen geven wij in een trainingslokaal. Het praktijkgedeelte vindt plaats in onze professionele praktijkruimte in ons magazijn. Een training bij u in het magazijn? Ook dat is mogelijk.

Jungheinrich reachtruck trainingen

Wij bieden twee reachtruck trainingen aan. De training voor beginnende chauffeurs duurt 2 dagen (4 dagdelen). Tijdens deze training leert u meer over een ergonomische werkhouding, welke wetten en richtlijnen er zijn en welke verantwoordelijkheden u als chauffeur heeft. Tijdens het praktijkgedeelte zal u oefenen en rijden op een Jungheinrich reachtruck.

Wilt u uw reachtruck certificaat verlengen? Of heeft u al enkele jaren ervaring? De opleiding van 1 dag (2 dagdelen) is een herhalingscursus voor chauffeurs met ervaring en voor chauffeurs die hun certificaat willen verlengen. Na afloop ontvangt iedereen een praktisch naslagwerk met tips & tricks over veiligheid en het werken met de reachtruck.

Reachtruck training voor beginners (2 dagen / 4 dagdelen)

Geschikt voor: beginnende reachtruckchauffeurs en magazijnmedewerkers met weinig ervaring.
Programma: 

Inhoud dagdeel 1 & 2

Inhoud dagdeel 3 & 4

Type reachtrucks

Rijstijl

Veiligheid en ergonomie

Dagelijks gebruik

Chauffeurseisen

Belangrijke regels

Arbo - wet & regelgeving

Verdere praktijkoefeningen

Verantwoordelijkheden

Theorie - & rijexamen

Richtlijnen betreffende het milieu

Truckcontrole

Basisbeginsels rijden

Reachtruck training voor gevorderden (1 dag / 2 dagdelen)

Geschikt voor: reachtruckchauffeurs en magazijnmedewerkers met meerdere jaren ervaring of waarvan het certificaat moet worden verlengd.
Programma:

Inhoud dagdeel 1 & 2

Type reachtrucks

Rijstijl

Chauffeurseisen

Dagelijks gebruik

Verantwoordelijkheden

Belangrijke regels

Truckcontrole

Theorie - & rijexamen

Veiligheid & ergonomie

Richtlijnen betreffende het milieu

Data reachtruck trainingen

Wij geven het hele jaar door reachtruck trainingen op onze locaties in Alphen aan den Rijn en Hengelo. Op onze locaties werken wij uitsluitend met veilig intern transportmaterieel. Onze trainers geven al ruim 20 jaar ervaring les in het werken met reachtrucks aan reachtruck chauffeurs uit diverse bedrijfstakken.

Het is ook mogelijk om de training bij u op de werkvloer te geven. U werkt dan met vertrouwde reachtrucks in een vertrouwde omgeving. Als u wilt, kunnen onze trainers veelvoorkomende situaties in uw magazijn tijdens het praktijkgedeelte oefenen.

In verband met het coronavirus houden wij de regels van het RIVM nauwlettend in de gaten en hebben wij besloten om de trainingen op onze locaties (Alphen aan den Rijn en Hengelo) tot nader bericht te annuleren.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden elders in 2021 of voor alternatieven als een in-company training. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Locaties reachtruck trainingen

Locatie Alphen aan den Rijn
Jungheinrich Trainingscentrum
H.A. Lorentzweg 3
2408 AS Alphen aan den Rijn

Locatie Hengelo
Jungheinrich Hengelo
Vosboerweg 7
7556 BT Hengelo

Meer informatie of een training aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Heeft u nog vragen?