0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich referenties chemie

Chemie

Geautomatiseerd smalle gangen magazijn

Het smalle gangen magazijn van Solupharm wordt voortaan bediend door twee automatische smalle gangen trucks. Als grootste voordeel van het nieuwe opslagsysteem is de grote mate van efficiëntie, waardoor medewerkers meer tijd krijgen voor andere taken. 

Lees hier meer
Magazijnkranen

Jungheinrich realiseerde een automatisch hoogbouwmagazijn met magazijnkranen, een conveyor systeem en WMS voor Sauer om de groeiende productie te faciliteren.

Lees hier meer

Petrochemisch bedrijf Sabic uit Sittard is voorzien van een compleet nieuwe vloot heftrucks en vlootbeheersoftware ISM Online. Zo konden efficiënter, veiliger en vooral ook ergonomisch werken.

Lees hier meer
Semi-automatische orderpicking

Om de productiviteit in het magazijn te vergroten, besloot Ewald om over te gaan op een semi-automatische smalle gangen trucks en magazijnstellingen van Jungheinrich. Zo wisten ze de opslagcapaciteit te verhogen van 2500 naar 11000 palletplaatsen en konden de rijroutes geoptimaliseerd worden.

Lees hier meer
Grootste automatische magazijn van Zwitserland

Om verdere groei te faciliteren besloot EMS chemie om het grootste geautomatiseerde magazijn van Zwisterland te bouwen. Dit magazijn  telt 12.800 palletplaatsen en is voorzien van magazijnkranen en conveyor systemen.

Lees hier meer
Digitalisering

Het nieuwe, efficiënte logistiek centrum heeft de logistieke keten van Henkel beduidend duurzamer gemaakt. Het Jungheinrich WMS beheert zowel de handmatige als de automatische processen in het magazijn van de multinational.

Lees hier meer
magazijn automatisering

Om meer opslagcapaciteit te creëren en om een verhoging van de productievolumes mogelijk te maken liet TAB Batteries een nieuw magazijn bouwen. Jungheinrich leverde de magazijnstellingen, automatische magazijnkranen, traverse wagens, conveyors en alle software- en IT-systemen voor het magazijn.

Lees hier meer
Geautomatiseerd hoogbouwmagazijn

Kunststoffen fabrikant Coko heeft in een half jaar tijd een compleet nieuw automatisch magazijn in gebruik genomen. Jungheinrich leverde niet alleen de gerobotiseerde ETXa hoogbouwtrucks, maar zorgde tevens voor de bijbehorende conveyortechniek, de stellingen en de totale systeemintegratie. 

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?