Veiligheid magazijn

Veiligheid in het magazijn

Veiligheid in en rond het magazijn is en blijft een belangrijk issue. Magazijnveiligheid betreft verschillende onderwerpen zoals het correcte in- en uitslaan van goederen, de bediening van magazijntrucks en heftrucks, verkeersveiligheid, opslagregelgevingen en Arbowetgeving. Het is dus uiterst belangrijk dat er strikte en correcte maatregelen genomen worden om de (magazijn) medewerkers te beschermen en de gezondheid en veiligheid op het werk te waarborgen.

Hieronder vindt u een overzicht van artikelen over veiligheid in het magazijn.

Overzicht artikelen: magazijn veiligheid

Wat kenmerkt organisaties die bovengemiddeld goed scoren op het gebied van bedrijfsveiligheid? Wij zetten de 10 meest gebruikte praktische tips uit de veiligste magazijnen van Nederland voor u op een rij.

Lees hier meer

Een veilige werkomgeving is in het belang van uw hele organisatie. Maar het kan lastig zijn om de werkomgeving veiliger te maken. Waar te beginnen? Bij Jungheinrich werken veiligheidskundigen die u optimaal adviseren d.m.v. een 5 stappenplan.

Lees hier meer

De elektrische palletwagen is een veelgebruikt intern transportmiddel. Het is belangrijk om de palletwagen op een verstandige manier te gebruiken, zodat schades en ongelukken tot een minimum beperkt blijven. Volg onze tips op en creëer zo een veilige werkomgeving voor uzelf en uw collega’s. 

Lees hier meer

Bij brand van een heftruck accu is het belangrijk om deskundig te handelen. Wij hebben de verschillen per heftruck accu op een rij gezet.

Lees hier meer

Voor de omgang met gevaarlijke stoffen gelden verschillende voorschriften, regels en normen. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving en te weten hoe u (de risico’s van) gevaarlijke stoffen kunt herkennen.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?