0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Agrarisch banner

Agrarisch

Voor bedrijven in de agrarische sector is tijdig en veilig transport enorm belangrijk. Dit omdat het hier in veel gevallen gaat om bederfelijke producten die gemakkelijk breukschade kunnen oplopen. Onze oplossingen helpen u deze veiligheid te waarborgen en de efficiëntie te vergroten. Lees er meer over in onze Nederlandse en internationale klantreferenties. 

Met de groei van het bedrijf zijn ook de eisen veranderd voor de heftrucks, die worden gebruikt om de kuubkisten te verplaatsen en te stapelen.

Lees hier meer

Met de elektrische heftrucks van Jungheinrich kan Groeneweg snel, makkelijk en gecontroleerd de wagens beladen met 30 ton zoete aardappelen.

Lees hier meer

Alles uit één hand

Bij Jungheinrich leveren wij alles vanuit één hand. Dat betekent dat wij met u meedenken over het ontwerp, de implementatie en de oplevering van trucks, magazijnstellingen en nog veel meer. Wij hebben ervaring in het inrichten van nieuwe magazijnen en het adviseren van de juiste heftruck of magazijntruck voor uw logistieke operatie. Ook denken wij met u mee om te bepalen hoe u efficiënter, ergonomischer of slimmer kunt werken. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dankzij onze jarenlange ervaring weten wij altijd de juiste oplossing voor u te vinden.

Wilt u advies over uw logistieke operatie? Neem contact met ons op!


Heeft u nog vragen?