Heftruck service melden

Heftruck service

Uiteindelijk telt alleen de performance van uw logistiek. Opdat u zich volledig zou kunnen concentreren op uw activiteiten, zorgen wij met onze diensten zoals onderhoud en reparatie voor uw truckvloot en magazijninrichting.

Is full service als all-inpakket de beste optie voor u of bent u op zoek naar een onderhouds- en reparatieservice op maat van uw vloot en magazijn? De keuze is aan u. Meer dan 4.800 buitendiensttechnici staan ​​wereldwijd voor u klaar met raad en daad. Het doel is altijd om dure uitval- of stilstandtijden te voorkomen. En dat alles uit één hand.

Onze kerndiensten omvatten ook nog intelligent energiebeheer voor accu’s en acculaders en een banden- en veiligheidsservice. Daarnaast zijn er essentiële intralogistieke taken zoals hydraulische service, rij- en veiligheidsopleidingen of de service gekwalificeerde stellinginspectie: alles voor uw succes en de absolute betrouwbaarheid van uw logistieke processen.

24/7 service & ondersteuning

U kunt 24/7 uw servicemeldingen aan ons doorgeven. Download de Call4Service app of geef of storing door via het serviceformulier.

Kies de service die bij u past

Jungheinrich biedt meerdere service abonnementen. Van periodiek onderhoud tot full service. Onderhoud en reparatie van alle merken heftrucks.

Verplichting Arbowet

De Arbowet verplicht ondernemers heftrucks periodiek te laten keuren. Jungheinrich is bevoegd voor het uitvoeren van een heftruck keuring en gecertificeerd door TÜV.

Grootste batterijservice van Nederland

Met meer dan 160 opgeleide servicetechnici beschikt Jungheinrich over de grootste batterijservicedienst van Nederland. Wij voorzien u van onderhoud, reparatie en keuring van tractiebatterijen.

Heeft u nog vragen?