0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Heftruck opleidingen Jungheinrich

Heftruck opleidingen

Het volgen van een heftruck opleiding verkleint de kans op schades, vergroot de behendigheid wat betreft de bediening en heftruckchauffeurs ontwikkelen een grotere gevaarherkenning. De Arbowet verplicht bedrijven een veilige werkomgeving te creëren, waarbij het deskundig bedienen van intern transportmiddelen belangrijk is. Tijdens een heftruck opleiding leren cursisten intern transportmateriaal bekwaam, efficiënt en veilig te bedienen. Dit vergroot de veiligheid op de werkvloer.

Heftruck opleidingen met BMWT certificaat

Onze heftruck trainingen zijn speciaal voor magazijnmedewerkers en chauffeurs die regelmatig met magazijn- en heftrucks werken. Nieuwe medewerkers, die nog niet over een heftruck certificaat beschikken, of chauffeurs waarvan het heftruck certificaat is verlopen, kunnen de heftruck trainingen volgen.

De heftruck opleidingen worden in het Nederlands gegeven. Op verzoek kan de opleiding ook in het Engels worden gegeven. Het cursusboek is beschikbaar in het Nederlands, Engels en het Pools.

Onze heftruck opleidingen:

Jungheinrich heeft speciaal voor de ervaren en voor de beginnende heftruckchauffeurs twee open heftruck trainingen ontwikkeld: "Veiligheidscertificaat heftruck in 2 dagdelen" en "Veiligheidscertificaat heftruck in 4 dagdelen".

Lees hier meer

Jungheinrich heeft speciaal voor de ervaren en voor de beginnende reachtruck chauffeurs twee open reachtruck trainingen ontwikkeld: "Veiligheidscertificaat reachtruck in 2 dagdelen" en "Veiligheidscertificaat reachtruck in 4 dagdelen". 

Lees hier meer

De elektrische palletwagen is wereldwijd het meest gebruikte intern transportmiddel. Ze zijn makkelijk te bedienen en onmisbaar in magazijnen. Tijdens onze EPT training leren wij hoe je de palletwagen op een verantwoorde manier gebruikt.

Lees hier meer

Bij Jungheinrich kunt u een erkend stapelaar certificaat halen. Met een stapelaar certificaat op zak bent u opgeleid om een stapelaar op veilige en professionele manier te bedienen.

Lees hier meer

Hoogwerkers worden steeds vaker ingezet voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. De Jungheinrich hoogwerker training is geschikt voor personen die incidenteel of regelmatig met een hoogwerker aan het werk moeten.

Lees hier meer

Jungheinrich biedt, in samenwerking met IMR Training, de starterstraining BHV aan. Deze cursus bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte, duurt anderhalve dag en wordt door een bevoegde BHV-opleider gegeven. 

Lees hier meer

Het VCA keurmerk staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken, het aantal ongevallen te verminderen en het milieu te sparen. 

Lees hier meer

Dagelijks prettig samenwerken in een veilig en goed georganiseerd magazijn is mogelijk dankzij de training “Veilig werken in het magazijn” van Jungheinrich.

Lees hier meer

Jungheinrich geeft diverse in-company trainingen en trainingen op maat. Toegespitst op uw magazijn. Examen op uw eigen magazijntrucks. Vraag nu meer informatie aan.

Lees hier meer

Gebruik de heftruck en magazijntruck op een veilige manier. Download nu gratis onze veiligheidsposter in het Nederlands, Engels of Pools.

Lees hier meer

Eenvoudig opleidingen aanvragen voor uzelf of uw medewerkers, certificaten beheren en meldingen ontvangen van verlopen certificaten? Dat kan met de Jungheinrich Training Hub.

Lees hier meer

De voordelen van de heftruck opleidingen van Jungheinrich

Wij geven onze heftruck opleidingen in onze trainingsruimtes in Alphen aan den Rijn of bij u op locatie. Onze vakgerichte opleidingen staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat. Ons team trainers bestaat uit specialisten met veel praktijkervaring en beschikt over uitstekende didactische vaardigheden.

De heftruck opleiding bestaat uit een deel theorie, waarin de wettelijke regels en worden besproken, en een deel praktijk. In het praktijkgedeelte van de heftruck opleiding oefenen de chauffeurs onder meer praktijksituaties en wordt het rijexamen afgenomen.

De voordelen op een rij:

  • BWMT-Train erkende heftruck opleidingen
  • Training door vakkundige trainers
  • Meer dan 65 jaar ervaring in de heftruck branche
  • Maandelijks trainingsdata, bij ons in Alphen aan den Rijn, of bij u op locatie
  • Professionele praktijkruimte

Vergroot de veiligheid in uw magazijn

Naast heftruck opleidingen kunt u ook bij ons terecht voor veiligheidstrainingen die belangrijk en/of verplicht zijn in het magazijn. Deze trainingen vinden plaats in ons trainingscentrum in Alphen aan den Rijn of bij u op locatie.

Onze veiligheidstrainingen:

Trainingscentrum Alphen aan den Rijn of bij u op locatie

Ons trainingscentrum in Alphen aan den Rijn is centraal gelegen en makkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer. De theorielessen vinden plaats in één van onze trainingslokalen en voor de trainingen met een praktijkdeel maken we gebruik van onze professionele praktijkruimte. Wij geven ook trainingen bij u op locatie, zodat uw medewerkers op eigen intern transportmaterieel, in hun eigen werkomgeving, kunnen oefenen om zo het heftruck certificaat bemachtigen. Neem contact met ons op voor meer informatie, individuele trainingsmogelijkheden of overige vragen.

Heeft u nog vragen?