0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
onderhoud Jungheinrich

Elektrisch

Iedereen merkt de gevolgen van de maatregelen die zijn genomen tegen de verspreiding van het coronavirus. Toch blijft het van groot belang om uw vloot goed te onderhouden en te keuren. Wij bekijken de mogelijkheden graag samen met u. 

Lees hier meer

Goed accu-onderhoud is onmisbaar voor wie zo lang mogelijk het maximale rendement uit zijn tractiebatterijen wil halen. Periodiek onderhoud, bijvoorbeeld het bijvullen met gedemineraliseerd water, is bij zo’n conventionele accu letterlijk van levensbelang.

Lees hier meer

Het energieverbruik van uw heftruck draagt ook bij aan het energieverbruik van uw bedrijf. Maar op welke manieren kun je het energieverbruik van een elektrische heftruck meten?

Lees hier meer

Wij leggen onze top 3 manieren om veilig een accu te wisselen aan u uit. Lees hier verder.

Lees hier meer

Het onder verkeerde omstandigheden laden, niet correct laden en foutief inzetten van een tractiebatterij kan zeer gevaarlijk zijn. Volg daarom ons stappenplan.

Lees hier meer

Na de aanschaf van een elektrische heftruck met tractieaccu, moet u de accu onderhouden. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Volg onze overzichtelijke checklists en download het gratis instructieblad. 

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?