0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Referenties Logistiek Jungheinrich

Logistiek

Het kostenefficiënt uitbesteden van diensten is de norm voor geglobaliseerde logistiek. Wij ondersteunen u met een uitgebreid portfolio aan diensten en producten. Lees meer over wat wij voor een aantal van onze Nederlandse en internationale klanten hebben gedaan in de klantreferenties.

Jungheinrich leverde als Official Supplier van Team Jumbo-Visma een elektrische heftruck, een elektrische palletwagen en 3 handpalletwagens. Ook verzorgden ze een nette en veilige oplossing voor het laden van de tractiebatterijen.

Lees hier meer

Jungheinrich leverde een jong gebruikte EFG425k met een compleet nieuwe accu. De heftruck is onmisbaar voor de logistieke operatie van de start-up Ronnick Logistics.

Lees hier meer

Onlangs nam Claassen Logistics zijn nieuwe warehouse in Tilburg in gebruik. Met behulp van twee Jungheinrich combitrucks worden de pallets in het nieuwe magazijn in- en uitgeslagen op een ongekende hoogte van bijna 18 meter.

Lees hier meer

Werkplein Fivelingo helpt iedereen die kan werken met het vinden van werk of een opleiding. Jungheinrich leverde nieuwe heftrucks met lease contract en vaste monteur voor de logistieke afdeling van Fivelingo. 

Lees hier meer

30 nieuwe elektrische palletwagens met lithium-ion accu van Jungheinrich zorgen voor grip op operatie bij Hereijgers Transport. 

Lees hier meer

CEVA Logistics gebruikt energie opslag systemen van Jungheinrich om piekbelastingen uit het energienetwerk op te vangen. Zo kunnen zij meerdere lithium-ion trucks tegelijkertijd opladen.

Lees hier meer
AGV’s met lasernavigatie bieden meer flexibiliteit

Om groei te faciliteren besloot UVEX Safety Logistics om over te gaan op automated guided vehicles van Jungheinrich.

Lees hier meer

Om de nieuwe operatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, wilden DHL en Ricoh af van het tijdrovende laden en wisselen van loodzuur accu’s. Voor de nieuwe intern transporttrucks leverde Jungheinrich uitsluitend lithium-ion accu’s. 

Lees hier meer
Magazijn automatisering

In het nieuwe distributiecentrum van GLX worden twee inductiegeleide verticale orderpicktrucks gebruikt voor inslag en voor orderpicking. Opvallend is de speciale brandveiligheidsoplossing, waardoor Jungheinrich geen sprinklersysteem in de stellingen hoefde te monteren. 

Lees hier meer

CEVA Logistics zocht een veilig, betrouwbaar en minder tijdrovend alternatief voor loodzuur accu’s. Door over te stappen op 43 lithium-ion magazijntrucks horen batterijwissels definitief tot het verleden. Zo wist CEVA een tijdswinst van meer dan 8 uur per dag te realiseren.

Lees hier meer
WMS met Logistieke Interface

Jungheinrich heeft een smalle gangen magazijn met 15.000 palletlocaties ingericht. De twee smalle gangen trucks in dit magazijn worden aangestuurd door ons WMS met Logistics Interface. Hierdoor is het maken van fouten vrijwel onmogelijk.

Lees hier meer

Om de groei op te kunnen vangen en de logistieke processen verder te optimaliseren, nam CyberFreight International in de zomer van 2018 een gloednieuw warehouse in gebruik. Dankzij de verrijdbare stellingen kunnen zij op eenzelfde oppervlakte twee keer zoveel pallets opslaan.

Lees hier meer
Semi-automatisch orderpicken

Jungheinrich bouwde een semi-automatisch magazijn voor CEVA Logistics. Dit magazijn heeft 19.100 palletplaatsen is voorzien van hoogbouwtrucks en een WMS.

Lees hier meer

Met WeCommerce biedt Versteijnen Logistics een full service e-commerce concept voor zowel B2B- als B2C-klanten. Een door Jungheinrich op maat ontworpen legbordenmagazijn, dat probleemloos in het bestaande warehouse wordt ingepast, maakt een efficiënt verloop van de e-fulfilment operatie mogelijk.

Lees hier meer
Magazijn automatisering

In het magazijn van Rudolph Logistics zorgen de twee AGV’s voor circa 50% van alle transporten naar de expeditieafdeling. Hier zetten ze dagelijks 300 ladingdragers (boxen, pallets) af in 14 verschillende kanalen.

Lees hier meer

Aan veiligheid wordt bij CEVA Logistics niet getornd. De vestiging in Wijchen startte een project, genaamd ‘Safest Warehouse’. Uitgangspunt is een risico-inventarisatie en -evaluatie, kortweg RI&E, die verrassende ideeën opleverde.

Lees hier meer

Met behulp van ons vlootbeheersoftware Jungheinrich FMS kan DHL Supply Chain Benelux de juiste personen autoriseren en de gebruiksstatus van de heftrucks zien. Het resultaat is een aanzienlijke vermindering van het aantal schades.

Lees hier meer

Jungheinrich ontwierp, plande en realiseerde een compleet nieuw magazijn, dat plaats biedt aan ongeveer 40.000 pallets, verdeeld over vijf niveaus. 

Lees hier meer

Om optimaal gebruik te maken van de ruimte, schakelde Pfenning Logistics al in een vroeg stadium de expertise van Jungheinrich in. Jungheinrich realiseerde een smalle gangen magazijn.

Lees hier meer

Foutloze en toekomstbestendige processen

Korte leveringstermijnen, grote prijsdruk, complexe distributie-eisen: de logistiek staat voor veeleisende uitdagingen. Nieuwe of andere besparingsmogelijkheden zijn nodig om te kunnen concurreren in een geglobaliseerde wereld. Wij helpen u om kostenefficiënte, tijdbesparende en flexibele processen te installeren. Met altijd als uitgangspunt: een zo naadloos en foutloos mogelijk logistiek proces, waarbij de veiligheid van uw medewerkers speciale aandacht krijgt. Heeft u te maken met verschillende ladingdragers, een toenemende variëteit aan producten? Wij bieden u oplossingen op maat en ons servicenetwerk van ruim 170 servicemonteurs in heel Nederland staat altijd tot uw beschikking.

Van automatisering tot energiebesparing

Logistiek is veelzijdig en geeft altijd vorm aan sectorspecifieke oplossingen. Het scala van technologische en procesgerelateerde implementaties is dan ook bijna onuitputtelijk. Voor sommige klanten garanderen onze magazijnen met hoge of smalle gangen bijvoorbeeld een optimale benutting van de ruimte en een snelle picking. Voor andere logistieke klanten zijn onze automatische magazijnen voor kleine onderdelen de weg naar succes. In combinatie met ons warehousemanagementsystem (WMS) en vooruitstrevende IT-oplossingen kunnen veel processen (deels) worden geautomatiseerd. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van automatisering voor u? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Alles uit één hand

Wij hebben alles in eigen huis. Dat betekent dat wij met u meedenken over welke heftruck of magazijntruck het beste bij u past, hoe u het meeste rendement haalt uit uw stellingen of waar u een acculaadstation het veiligst kunt installeren. Wij hebben ervaring in het inrichten van nieuwe magazijnen, het optimaliseren van bestaande inrichtingen en het automatiseren van processen. Ook bieden wij een helpende hand bij het voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals de jaarlijkse heftruckkeuring en het opstellen van een actuele RI&E voor het magazijn.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen?