0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Magazijnstellingen keuren

Stellingen keuren

De BMWT stelling keuring behelst een visuele inspectie van de stellingen en een beoordeling van de configuratie. De bevindingen worden door de keurmeester aangetekend op het keuringsformulier en er wordt tevens een nader gedetailleerde rapportage van de eventueel geconstateerde gebreken opgemaakt. Op de draagvermogen-kenplaat wordt een genummerde jaarsticker aangebracht ter indicatie van de volgende keuringsdatum.

  • Het keuren van de magazijnstellingen inclusief het schouwen van de vreemd merk-stellingen.
  • Certificering van de stellingen met een keurcertificaat.
  • Het controleren van de draagvermogenborden en eventueel het aanmaken van nieuwe etiketten.
  • Het aanmaken en uitwerken van de keuringsrapportage en offerte.

Jungheinrich keurcontract

Kies nu voor het Jungheinrich Keurcontract en u weet zeker dat uw stellingen tijdig en deskundig gekeurd worden. Een hele zorg minder, het gaat tenslotte om de veiligheid van uw personeel.

BMWT-Keur

Het BMWT-Keur is een breed systeem van periodieke veiligheidskeuringen voor producten zoals: magazijninrichtingen, heftrucks, magazijntrucks, heftafels, bovenloopkranen, takels e.d. Het BMWT-Keur is een leverancierskeur, waarbij de leverancier zich beperkt tot het eigen merk. De deelnemende leveranciers zijn geaudit door TÜV Nederland QA BV om vast te stellen of ze kwalitatief in staat zijn te voldoen aan het BMWT-Keur. Jungheinrich Nederland BV is gecertificeerd voor het uitvoeren van de BMWT Keuring.

De uitgevoerde keuringen worden gemeld aan het BMWT-bureau en steekproefsgewijs gecontroleerd door een onafhankelijke partij. Voor magazijninrichtingen is dit de TNO.

Meer informatie over het BMWT-Keur vindt u op de BMWT-internetsite: www.bmwt.nl

Heeft u nog vragen?