0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage Schutz von Lagern

Magazijnstellingen keuren

Volgens de wet bent u verplicht om de stellingen en entresols in uw magazijn te laten keuren door een expert. Wij keuren stellingen en entresolvloeren die wij zelf hebben geleverd. Voor magazijnstellingen van andere merken voeren wij een schouwinspectie uit. Onze experts zijn erkende keurmeesters en werken objectief volgens BMWT-richtlijnen.  

Onze keurmeesters keuren elk type magazijnstelling, zoals palletstellingen, legbordstellingen, doorrolstellingen, maar ook entresols. Tijdens een keuring worden stellingen visueel gecontroleerd. U krijgt advies over belangrijke aandachtspunten en acties die u kunt nemen om uw stellingen en het magazijn veiliger te maken. Bijvoorbeeld het vervangen of repareren van een stelling onderdeel om de veiligheid te kunnen blijven waarborgen.

Hoe keuren wij uw magazijnstellingen:

  • Het keuren van de magazijninrichting, inclusief het schouwen van andere merken stellingen.
  • Certificering van de stellingen met een keurcertificaat.
  • Het controleren van de draagvermogenborden en eventueel het aanmaken van nieuwe etiketten.
  • Het aanmaken en uitwerken van de keuringsrapportage en offerte.
  • Het geven van advies over verbeteringen en aandachtspunten.
  • Het uitvoeren van reparaties of het vervangen van onderdelen

Het voordeel van Jungheinrich?

Wanneer tijdens het keuren van uw Jungheinrich stellingen en entresols blijkt dat er vervolgstappen nodig zijn, zoals het repareren of vervangen van onderdelen, kunnen wij direct een actieplan met offerte opmaken. Schakelen tussen verschillende partners voor het aanmaken van een nieuw draagvermogenbord of een aangepast draagvermogenetiket is niet nodig, omdat wij als leverancier (als enige) toegang hebben tot alle technische gegevens en statische berekeningen van uw stellingcomponenten. Doordat wij als one-stop-shop alles uit één hand kunnen bieden, heeft u dus alle belangrijke zaken in één keer geregeld en bespaart u tijd en kosten.

Wat is een magazijnstelling keuring?

Een magazijnstelling keuring bestaat uit een visuele inspectie van de stellingen en een beoordeling van de configuratie. De bevindingen noteert de keurmeester op het keuringsformulier en u ontvangt een gedetailleerde rapportage van de eventueel geconstateerde gebreken. De keurmeester plakt een genummerde jaarsticker op de draagvermogen-kenplaat. Hierop staat uw volgende keuringsdatum. 

Stelling keuren van andere merken

Wanneer u naast Jungheinrich stellingen en entresols ook beschikt over een aantal velden magazijnstellingen van een andere aanbieder, kunnen wij deze stellingen voor u schouwen. Deze stellingen worden optisch door onze keurmeester beoordeeld, waardoor u met één bezoek van onze keurmeester voor al uw stellingen aan de inspectieplicht voldoet. Uiteraard werken we ook hierbij volledig volgens de richtlijnen van de BWMT.

BMWT-Keur

Jungheinrich Nederland is gecertificeerd voor het uitvoeren van de BMWT Keuring. Dit betekent dat wij magazijnstellingen objectief keuren volgens de richtlijnen van de BMWT. Een onafhankelijke partij controleert onze keuringen steekproefsgewijs. Het BWMT-keurmerk waarborgt de kwaliteit en onafhankelijkheid van onze keuringen, zodat u erop kunt vertrouwen dat u en uw magazijnstellingen veilig zijn en aan de normen voldoen. Meer informatie over het BMWT-Keur vindt u op BMWT.nl.

Kies nu voor het Jungheinrich keurcontract en u weet zeker dat uw stellingen tijdig en deskundig gekeurd worden. Wilt u meer weten of een keuring aanvragen? Neem contact met ons op.

Ook interessant

Heeft u nog vragen?