0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Hoe kies ik een heftruck banner

Heftrucks

Heftrucks zijn onmisbaar voor talloze bedrijven. Of het een logistieke operatie betreft, een productieomgeving, of een specifieke inzet, zoals het opbouwen van bijvoorbeeld een festivalterrein. Voor het verplaatsen van de zware lasten is en blijft de hef- of magazijntruck een handig en betrouwbaar hulpmiddel. Maar welke truck heeft u eigenlijk nodig? Waarop moet u letten en wat moet u echt weten als het gaat om de heftruck keuze?

Hieronder vindt u een overzicht van artikelen die u helpen bij uw keuze voor de juiste truck.

Heftruck criteria

De heftrucks van Jungheinrich zijn leverbaar met een loodzuur accu of een lithium-ion accu. Ze werken 100% op dezelfde manier. Maar waar zitten de verschillen dan? 

Lees hier meer

Heftruckmasten zijn in diverse vormen verkrijgbaar en bepalen voor een belangrijk deel de productiviteit van de truck. Of u nu een heftruck gaat leasen, huren of kopen: door uzelf een aantal vragen vooraf te stellen, komt u tot een weloverwogen keuze.

Lees hier meer

De palletwagen is wereldwijd het meest gebruikte intern transportmiddel. Maar past de elektrische palletwagen of de hand palletwagen het best bij uw inzet? We schetsen de gebruikssituatie per truck.

Lees hier meer

Bij Jungheinrich kunt u kiezen uit verschillende soorten elektrische palletwagens. Maar welke palletwagen past het best bij uw inzet? Wij zetten de modellen naast elkaar zodat u de juiste truck kunt kiezen!

Lees hier meer

De koopprijs van heftrucks is sterk afhankelijk van het type truck. Onze heftruckprijzen in een handig overzicht: van palletwagens tot smallegangentrucks.

Lees hier meer

Jungheinrich levert tal van verschillende typen aanbouwapparatuur voor de heftruck. Wat kunnen ze en waarmee moet u rekening houden bij het gebruik?

Lees hier meer

Heftrucks zijn er in allerlei uitvoeringen en voor de meest uiteenlopende transporttaken. Of er pallets moeten worden verplaatst, goederen moeten worden verzameld. Er is altijd wel een truck die geknipt is voor de klus. Voor welke werkzaamheden heeft u welke truck nodig?

Lees hier meer

Een goede, fijngevoelige en intuïtieve bediening van de hydrauliekfuncties draagt bij aan de ergonomie van een truck. Heftruck bedieningsconcepten zijn er in verschillende vormen en maten. Jungheinrich biedt meerdere concepten aan. Bekijk ons aanbod (inclusief uitleg)!

Lees hier meer

Hoewel elektrisch aangedreven heftrucks de laatste jaren aan een indrukwekkende opmars bezig zijn, is de diesel heftruck in talloze inzetsituaties nog steeds favoriet. Lees onze tips en wees goed voorbereid. De belangrijkste punten op een rij!

Lees hier meer

De belangrijkste reden dat een heftruck een cabine heeft, is veiligheid. Vallende goederen kunnen worden opgevangen door een beschermdak. Maar ook ergonomie en comfort zijn belangrijk en kunnen bijdragen aan de productiviteit.

Lees hier meer

Heftrucks en banden hebben een sterkere band dan men denkt. Comfort, draagvermogen, veilig werken, productiviteit én energieverbruik worden grotendeels bepaald door het ‘schoeisel’ van de truck. Een heftruckband is dus veel meer dan zwart en rond.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?