0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Hoe kies ik een heftruck banner

Hoe stel ik een truck samen?

Heftruckmasten zijn in diverse vormen verkrijgbaar en bepalen voor een belangrijk deel de productiviteit van de truck. Of u nu een heftruck gaat leasen, huren of kopen: door uzelf een aantal vragen vooraf te stellen, komt u tot een weloverwogen keuze.

Lees hier meer

Jungheinrich levert tal van verschillende typen aanbouwapparatuur voor de heftruck. Wat kunnen ze en waarmee moet u rekening houden bij het gebruik?

Lees hier meer

Een goede, fijngevoelige en intuïtieve bediening van de hydrauliekfuncties draagt bij aan de ergonomie van een truck. Heftruck bedieningsconcepten zijn er in verschillende vormen en maten. Jungheinrich biedt meerdere concepten aan. Bekijk ons aanbod (inclusief uitleg)!

Lees hier meer

Heftrucks en banden hebben een sterkere band dan men denkt. Comfort, draagvermogen, veilig werken, productiviteit én energieverbruik worden grotendeels bepaald door het ‘schoeisel’ van de truck. Een heftruckband is dus veel meer dan zwart en rond.

Lees hier meer

De koopprijs van heftrucks is sterk afhankelijk van het type truck. Onze heftruckprijzen in een handig overzicht: van palletwagens tot smallegangentrucks.

Lees hier meer

De belangrijkste reden dat een heftruck een cabine heeft, is veiligheid. Vallende goederen kunnen worden opgevangen door een beschermdak. Maar ook ergonomie en comfort zijn belangrijk en kunnen bijdragen aan de productiviteit.

Lees hier meer

Hoewel elektrisch aangedreven heftrucks de laatste jaren aan een indrukwekkende opmars bezig zijn, is de diesel heftruck in talloze inzetsituaties nog steeds favoriet. Lees onze tips en wees goed voorbereid. De belangrijkste punten op een rij!

Lees hier meer

Industrie 4.0 is het begin van een digitale transformatie voor bedrijven om voorbereid te zijn op de toekomst. In dit kennisartikel gaan we dieper in op de op de intralogistieke toekomst. 

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?