0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich referentie Huurman Leiden

Huurman Leiden

Gebruikte heftruck in de bouw

Met ruim 120 jaar bouwervaring behoort Huurman Leiden misschien wel tot één van de oudste bouwbedrijven van ons land. Tegenwoordig rust de onderneming op twee pijlers: Projecten (voor utiliteitsbouw, renovatieprojecten en planmatig onderhoud aan woningen) en Service & Onderhoud (voor niet-planmatig onderhoud voor woningcorporaties en professionele bezitters en beheerders van onroerend goed). In totaal heeft de afdeling Service & Onderhoud ruim 20.000 woningen, verspreid over de Randstad, in beheer. Hiervoor verzorgd Huurman Leiden jaarlijks evenveel, vaak kleinere opdrachten.

Compacte heftruck

Om de opdrachten voor de tak Service & Onderhoud niet alleen vakkundig, maar ook snel uit te kunnen voeren, beschikt Huurman Leiden over een eigen magazijn, waar de voorraad bouwmaterialen de afgelopen jaren fors is toegenomen. Materialen worden steeds hoger opgeslagen. Bovendien is de ruimte door de groei beperkt. Toen de onmisbare heftruck niet meer door de keuring kwam, ging het bedrijf op zoek naar een compact en wendbaar alternatief.

Bart Kortman banner

Gebruikte heftruck bespaart kosten

Jungheinrich leverde een elektrische driewiel heftruck, type EFG 216k, uit de vloot gebruikte heftrucks – ook wel JUNGSTARS genoemd. Het bleek zowel financieel als technisch de beste passende oplossing voor Huurman Leiden. De gebruikte heftruck is extreem compact en wendbaar en voldoet met een capaciteit van 1,6 ton en een hefhoogte van 4,8 meter ruimschoots aan de wensen en eisen van Huurman Leiden.

Ook interessant

Heeft u nog vragen?