Gebruikte heftrucks banner

Gebruikte heftrucks

Gebruikte heftrucks zijn een voordelig alternatief voor een nieuwe truck. Wij bieden industrieel gereviseerde heftrucks, palletwagens, reachtrucks en stapelaars en meer. Na de inzet bij een eerste gebruiker komen de meeste Jungheinrich hef- en magazijntrucks naar onze vestigingen terug om aan een tweede leven te beginnen. Alleen de beste heftrucks, palletwagens, reachtrucks en stapelaars komen in aanmerking voor een volledige industriële revisie. Na afloop hebben ze allemaal dezelfde uniforme, maximale 5 sterren kwaliteit.

✓ Meer dan 60.000 beschikbare gebruikte heftrucks
✓ Duurzaam en milieuvriendelijk gereviseerd
✓ 12 maanden garantie op trucks, 12 maanden capaciteitsgarantie op de accu
✓ Nieuwe veiligheidskeuring
✓ A-kwaliteit occasions 
✓ Ook te huren en te leasen (financial lease en operational lease)

Vraag direct een adviesgesprek aan!

Onze gebruikte heftrucks

U vindt bij Jungheinrich het meeste aanbod aan gebruikte elektrische palletwagens voor uw inzet. De palletwagens zijn zuinig en handzaam dankzij een onderhoudsvrije AC-motor. Onze gebruikte palletwagens ondergaan een industriële revisie en bieden 5 sterren kwaliteit. Dat maakt onze occasions uniek!

Lees hier meer

De gebruikte stapelaars zijn het voordelig alternatief voor nieuwe stapelaars. Wij bieden occasions voor een aantrekkelijke prijs en uitmuntende kwaliteit! Onze gebruikte stapelaars ondergaan een industriële revisie en bieden 5 sterren kwaliteit. Dat maakt onze gebruikte trucks uniek in de markt!

Lees hier meer

Gebruikte elektrische heftrucks van Jungheinrich met AC-draaistroomtechniek zijn high-performance heftrucks voor de hoogste omslagprestaties. Zij beschikken over een hoge mate van bescherming tegen vocht en stof zodat elektronica geen invloed ondervinden van regen en andere weersomstandigheden.

Lees hier meer

De robuuste gebruikte diesel en LPG heftrucks bieden hoge omslagprestaties bij al uw transporttaken. Vooral op middellange en lange afstanden komen de sterke punten van deze verbrandingstrucks goed tot hun recht: schokvrij en zacht rijden en hoog rendement bij gemiddelde en hoge snelheid.

Lees hier meer

Een gebruikte reachtruck van Jungheinrich is de perfecte allrounder voor uw magazijn en staat bekend voor betrouwbaar, zeer energiezuinig en veilig. Niet voor niks is de Jungheinrich ETV de meeste verkochte reachtruck van Europa.

Lees hier meer

Onze gebruikte orderpicktrucks bieden de top in veiligheid en ergonomie tijden het orderpicken. Om orders te verzamelen op het tweede liggerniveau zijn orderpicktrucks met hefbaar staplatform te verkrijgen. Bij grotere grijphoogtes bieden onze verticale orderpicktrucks een praktische oplossing. 

Lees hier meer

De gebruikte elektrische trekkers van Jungheinrich zijn de efficiënte oplossing voor het vervoeren van Deense karren en andere aanhangers zoals veilingkarren. Onze elektrische trekkers passen op elk aanhangertype - in het geval van orders verzamelen als ook in het geval van alleen transporteren.

Lees hier meer

Duurzame gebruikte heftrucks

Onze revisie van gebruikte heftrucks bespaart 80% CO2 in vergelijking met de productie van een nieuwe truck. In plaats van nieuwe onderdelen te installeren, recyclen we de componenten op een manier die grondstoffen bespaart. Bovendien garanderen we een vakkundige en milieuvriendelijke afvoer van verbruiksstoffen en trucks die hun werk hebben gedaan.

Gebruikte heftrucks zijn JUNGSTARS

Onze gebruikte heftrucks zijn qua uiterlijk, techniek en veiligheid zo goed als nieuw. De A-kwaliteit heftrucks bieden een hoge betrouwbaarheid en ondergaan een complete revisie in ons revisiecentrum in Dresden. De trucks worden voorzien van een nieuwe laklaag en een gerevitaliseerde accu. Aan de buiten- en binnenkant zijn onze occasion heftrucks niet van nieuw te onderscheiden. Tijdens het gehele revisieproces is iedere stap onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles.

Stap 1 - Tijdens de intakecheck bepalen we de staat van de truck. Alle veiligheidsrelevante en versleten componenten, zoals wielen en remmen, worden altijd vervangen door nieuwe originele onderdelen.

Stap 2 - Daarna volgt de demontage en grondige reiniging. Verbruiksstoffen, zoals remvloeistof, motor- en hydraulische olie worden milieuvriendelijk afgevoerd.

Stap 3 - Nu volgt de revisie van de componenten. Afhankelijk van het trucktype vervangen we wielen en veerelementen, knappen we de trekstangen en assen op en plaatsen we nieuwe lagers en pennen. De versnellingsbak en de motoren krijgen een servicebeurt en de accu wordt opgeknapt of vervangen. De hefmasten worden gedemonteerd en de kettingen en lagers worden vervangen.

Stap 4 - De heftrucks worden geschuurd, geplamuurd en gelakt. De occasion heftrucks zien er nu weer letterlijk als nieuw uit.

Stap 5 - Alle componenten worden samen gebracht en de heftruck wordt gemonteerd. Als laatste stap vindt er een eindcontrole met functietest plaats. Iedere truck verlaat de industriële revisie als Jungheinrich JUNGSTAR mét een veiligheidscertificaat.

Vraag direct een adviesgesprek aan!

Heeft u nog vragen?