0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Gebruikte heftrucks banner

Gebruikte heftrucks

Gebruikte heftrucks zijn een voordelig alternatief voor een nieuwe heftruck. Bestaande heftrucks en onderdelen worden gereviseerd en hergebruikt en daardoor bent u vaak voordeliger uit. Wij hebben verschillende soorten gebruikte heftrucks, palletwagens, stapelaars, reachtrucks en meer. Elke gebruikte trucks is te koop, te leasen of te huren.

Net als bij nieuwe heftrucks profiteert u ook bij gebruikte heftrucks van garantie, een BMWT-keurmerk en heel veel andere voordelen.

Voordelen van een gebruikte heftruck

✓ Milieuvriendelijke revisie en alleen originele Jungheinrich onderdelen
✓ Snelle levertijden, al vanaf twee weken leverbaar
✓ Inclusief garantie tot 12 maanden op heftruck en accu
✓ Voordelige prijzen
✓ Nieuwe veiligheidskeuring volgens BMWT richtlijnen

Gebruikte elektrische heftruck banner Gebruikte elektrische heftruck

Gebruikte elektrische heftrucks van Jungheinrich met AC-draaistroomtechniek zijn high-performance heftrucks voor de hoogste omslagprestaties. Zij beschikken over een hoge mate van bescherming tegen vocht en stof zodat elektronica geen invloed ondervinden van regen en andere weersomstandigheden.

Lees meer


Gebruikte elektrische palletwagen banner Gebruikte elektrische palletwagen

U vindt bij Jungheinrich het meeste aanbod aan gebruikte elektrische palletwagens voor uw inzet. De palletwagens zijn zuinig en handzaam dankzij een onderhoudsvrije AC-motor. Onze gebruikte palletwagens ondergaan een industriële revisie en bieden 5 sterren kwaliteit. Dat maakt onze occasions uniek!

Lees meer


Gebruikte reachtruck banner Gebruikte reachtruck

Een gebruikte reachtruck van Jungheinrich is de perfecte allrounder voor uw magazijn en staat bekend voor betrouwbaar, zeer energiezuinig en veilig. Niet voor niks is de Jungheinrich ETV de meeste verkochte reachtruck van Europa.

Lees meer


Gebruikte Stapelaar banner Gebruikte stapelaar

De gebruikte stapelaars zijn het voordelig alternatief voor nieuwe stapelaars. Wij bieden occasions voor een aantrekkelijke prijs en uitmuntende kwaliteit! Onze gebruikte stapelaars ondergaan een industriële revisie en bieden 5 sterren kwaliteit. Dat maakt onze gebruikte trucks uniek in de markt!

Lees meer


Gebruikte Diesel heftruck LPG heftruck Gebruikte diesel & LPG heftruck

De robuuste gebruikte diesel en LPG heftrucks bieden hoge omslagprestaties bij al uw transporttaken. Vooral op middellange en lange afstanden komen de sterke punten van deze verbrandingstrucks goed tot hun recht: schokvrij en zacht rijden en hoog rendement bij gemiddelde en hoge snelheid.

Lees meer


Gebruikte orderpicktruck banner ECE Gebruikte orderpicktruck

Onze gebruikte orderpicktrucks bieden de top in veiligheid en ergonomie tijden het orderpicken. Om orders te verzamelen op het tweede liggerniveau zijn orderpicktrucks met hefbaar staplatform te verkrijgen. Bij grotere grijphoogtes bieden onze verticale orderpicktrucks een praktische oplossing.

Lees meer


Gebruikte elektrische trekker banner Gebruikte elektrische trekker

De gebruikte elektrische trekkers van Jungheinrich zijn de efficiënte oplossing voor het vervoeren van Deense karren en andere aanhangers zoals veilingkarren. Onze elektrische trekkers passen op elk aanhangertype - in het geval van orders verzamelen als ook in het geval van alleen transporteren.

Lees meer


Gebruikte smalle gangen truck banner Gebruikte smalle gangen truck

Onze gebruikte smalle gangen trucks zijn dankzij de draaistroommotoren energiezuinig en kennen minder slijtage. Dankzij de energieterugwinning door regeneratief afremmen en dalen van de mast is de accuduur een stuk langer. Wij bieden man-up en man-down smalle gangen trucks volledig gereviseerd aan.

Lees meer

Wat is een revisie van een gebruikte heftruck?

Tijdens een revisie van een gebruikte heftruck controleren onze monteurs de heftrucks op een goede werking. De banden, het hefmechanisme, de accu en het hydraulisch systeem worden gecontroleerd en/of schoongemaakt. Indien nodig, worden versleten onderdelen vervangen door originele onderdelen. De laatste stap is de keuring volgens BMWT-richtlijnen en krijgt de heftruck een veiligheidscertificaat.

Wij reviseren onze heftrucks volgens een sterrenprincipe.

3-sterren revisie

4-sterren revisie

5-sterren revisie

Gebruikte heftrucks met een 3-sterren revisie zijn voormalige huurtrucks. U profiteert van gegarandeerde Jungheinrich kwaliteit voor een klein(er) budget. Aanbevolen voor kleine en/of schadegevoelige inzet.

Jungheinrich kwaliteit voor een concurrerende prijs. Deze first choice occasion kan iedere concurrentie aan. Een gebruikte heftruck met 4-sterren revisie is de optimale combinatie van prijs en kwaliteit.

Met een 5-sterren revisie doet u geen concessies. Alle slijtagegevoelige onderdelen worden gegarandeerd vervangen. De truck ondergaat een facelift en is niet meer van nieuw te onderscheiden.

Elk sterrenprincipe heeft zijn eigen voorwaarden en specifieke werkzaamheden. In dit overzicht ziet u wat bij elke soort revisie is inbegrepen.

Gebruikte heftrucks zijn duurzaam en milieuvriendelijk

Door gebruikte heftrucks te reviseren, besparen wij 80% CO2 in vergelijking met de productie van een nieuwe truck. In plaats van nieuwe onderdelen te installeren, recyclen we de componenten op een manier die grondstoffen bespaart. Bovendien garanderen wij een vakkundige en milieuvriendelijke afvoer van verbruiksstoffen en trucks die hun werk hebben gedaan.  

Groot aanbod aan gebruikte heftrucks

Wij bieden verschillende type heftrucks aan met uiteenlopende capaciteiten. Van heftrucks voor gebruik in kleine ruimtes tot betrouwbare heftrucks voor veeleisende toepassingen. Als u een gebruikte heftruck wilt kopen, is het belangrijk om te weten waar u de heftruck voor wilt gebruiken en welk type heftruck het beste past bij uw inzet. Kunt u hierbij onze hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u nog vragen?