0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Referentie Jungheinrich Migros MVN

Migros MVN

Inrichting magazijn door een partij

Migros-Verteilbetrieb Neuendorf (MVN) maakt deel uit van de Migros Groep, de grootste retailer in Zwitserland. MVN is een nationale logistieke centrum voor non-food, diepvriesproducten en textiel. Het is het belangrijkste competentiecentrum voor logistieke diensten; van opslag, verpakking en orderverzameling tot distributie. Alleen al in 2017 werden in het centrum meer dan 4,5 miljoen pallets gehandled.

Alles uit één hand

Om een vlekkeloze logistieke operatie te kunnen garanderen, was er behoefte aan een nieuw non-food magazijn. De belangrijkste eis: een betrouwbare, dagelijkse uitlevering aan alle klanten binnen de Groep. Voor de realisatie van het nieuwe warehouse zocht Migros een totaalpartner, die zowel kan adviseren bij de nieuwbouw als een complete oplossing uit één hand kan leveren.

Nieuw magazijn met palletstellingen

Jungheinrich ontwierp, plande en realiseerde een compleet nieuw magazijn, dat plaats biedt aan ongeveer 40.000 pallets, verdeeld over vijf niveaus. Naast de palletstellingen leverde Jungheinrich alle intern transportmaterieel voor het nieuwe onderkomen.

Efficiënt orderpicken

Het nieuwe non-food magazijn van MVN is de belangrijkste schakel in deze logistieke keten. De door Jungheinrich geleverde stellingen en trucks voldoen aan alle geldende normen en maken een efficiënt en soepel proces mogelijk; zowel tijdens het orderpicken als bij de in- en uitslag van de goederen.

Ook interessant

Heeft u nog vragen?