0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Banner Diesel heftruck LPG heftruck

Diesel heftruck / LPG heftruck

De diesel heftruck en LPG heftruck wordt aangedreven met een laagtoerige industriële diesel of LPG motor. Vergeleken met de elektrische heftrucks zijn een diesel en LPG heftruck voordelig in aanschaf. Brandstof, aandrijving, hefhoogte en last zijn factoren die van invloed zijn op uw keuze voor een heftruck met verbrandingsmotor. 

Voor onze diesel heftrucks en LPG heftrucks heeft u de keuze uit twee verschillende aandrijvingsconcepten: hydrostaat - geschikt voor de zware inzet en laden en lossen - of de koppelomvormer, geschikt voor de normale inzet. 

Onze koppelomvormers bieden hoge omslagprestaties bij alle transporttaken en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Op middellange en lange afstanden komt de koppelomvormer goed tot zijn recht: zacht en schokvrij rijden en een hoog rendement bij gemiddelde en hoge snelheid. 

Hydrostraat heftrucks

Met onze hydrostraat heftrucks bereikt u de beste zuinigheid bij de hoogste omslag. De hydrostatische stuurbekrachtiging betekent een lichte, uiterst nauwkeurige besturing en dankzij de dynamische acceleratie, snelle verandering van rijrichting en het nauwkeurig rijden bieden onze hydrostaat heftrucks maximale overslagcapaciteit. 

Onze diesel heftrucks en LPG trucks scoren hoog door de plezierige rijeigenschappen, een ergonomische cabine en een fijngevoelige, nauwkeurige bediening. Deze heftrucks bieden het hoogste rijcomfort, maximale omslagprestaties en minimaal onderhoud.

Diesel & LPG heftrucks voor de stevige inzet

Onze netjes afgewerkte cabines zijn gemaakt voor de stevige inzet. De zware deuren, het veiligheidsglas (optioneel) en de robuuste cabine zorgen voor een veilig en comfortabel gevoel. Wij bieden verschillende cabine-uitvoeringen voor een beschermde werkplek. 

Laag energieverbruik 

De trucks beschikken over industriële, sterke Kubota LPG-motoren, die zich wereldwijd reeds veelvuldig bewezen hebben. De motoren hebben een hoog koppel bij een laag toerental. Dat garandeert niet alleen een ergonomisch laag geluidsniveau, maar ook een laag brandstofverbruik.

Veilige en ergonomische diesel & LPG heftrucks

De ruime cabines bieden genoeg comfort aan de bestuurder. De traploos instelbare stuurkolom en de geïntegreerde armleuning kunnen worden aangepast. De dakruit van veiligheidsglas biedt bescherming tegen weersinvloeden en tegen vallende voorwerpen. De grotere lichtinval ondersteunt de prettige werkomgeving en draagt zo bij aan het sneller en veiliger werken. 

Optioneel zijn onze diesel en LPG heftruck uit te rusten met assistentiesystemen die meer veiligheid bieden voor de bestuurder, truck en de last.

Misschien ook interessant

Heeft u nog vragen?