0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich referentie de schilt

De Schilt bedrijven

Nieuwe heftruck is sprong vooruit

De Schilt bedrijven zijn ‘professional in air’ en zijn in 1976 als eenmanszaak gestart. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende landelijke (bouwteam)partner in de installatiebranche en bestaat vandaag de dag uit een holding met 3 werkmaatschappijen: Schilt Airconditioning, Schilt Luchtkanalen en Schilt Luchttechniek.

Heftruck voor smalle gangpaden

De intern transportvloot van de Schilt bedrijven is verouderd. De jongste heftruck is 23 jaar oud en de onderhoudskosten wegen niet meer op tegen de investering in een nieuwe heftruck. Het bedrijf ging op zoek naar geschikt vervangend materieel. De relatief krappe gangpaden stelden extra eisen aan de compactheid en wendbaarheid van de nieuw te leveren truck.

Compact heftruck met ruime werkplek

Jungheinrich leverde een elektrische heftruck, type EFG 110k. De truck is met een breedte van slechts 990 mm bijzonder compact en wendbaar. Ondanks de compacte maatvoering beschikt de chauffeur over een ruime werkplek voor een comfortabele en efficiënte inzet. 

Lagere onderhoudskosten

Dankzij de uiterst kleine draaicirkel kan de Jungheinrich EFG 110k moeiteloos uit de voeten in de krappe gangpaden van de Schilt bedrijven. Daarnaast is de nieuwe truck natuurlijk beduidend efficiënter, gebruiksvriendelijker en meer ergonomisch dan zijn verouderde voorganger. De onderhoudskosten zijn drastisch gereduceerd, terwijl de service voor de Schilt bedrijven sterk is verbeterd.

Heeft u nog vragen?