Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
Stage Palettenfördertechnik
Materiaalstroom op maat

Pallet conveyor systemen

Geoptimaliseerde pallet conveyor systemen zijn essentieel als het gaat om kwaliteit, kostenefficiëntie en betrouwbaarheid van uw interne materiaalstroom. Jungheinrich heeft de modulaire concepten en meest innovatieve technologieën die ideaal zijn voor u en uw eisen.

De juiste oplossingen voor uw magazijnconcept

Uiteindelijk bepaalt de conveyor techniek hoe efficiënt en rendabel uw magazijnactiviteiten zijn. Of u nu uw magazijn optimaliseert of een nieuw magazijn inricht, Jungheinrich heeft de juiste oplossing voor uw plannen. Onze pallet conveyor systemen kunnen precies volgens uw behoeften worden geconfigureerd. Dankzij de modulaire opbouw van onze systemen kunt u de materiaalstroom precies afstemmen op uw eisen en de beschikbare ruimte.

Hoge doorvoercapaciteit

De focus van onze pallet conveyor systemen ligt op de kosteneffectiviteit en productiviteit van uw magazijn. Daarvoor worden verschillende componenten gebruikt, zoals: band-, rol- of kettingtransporteurs; pendelwagens; hef- en draaitafels; en bandliften. Met een pallettransportsnelheid van 0,45 m/s kunt u zeer hoge doorvoersnelheden bereiken in uw magazijn en zo uw materiaalstroom optimaal in beweging houden.

Flexibiliteit en gemak

Bij Jungheinrich wordt de juiste pallet conveyor techniek toegepast op basis van deskundig advies en de uitgebreide proceskennis van onze experts. Zo kunt u het systeem perfect op uw behoeften afstemmen. Zo profiteert u van maximale flexibiliteit, kosteneffectiviteit en onderhoudsgemak op procesniveau.

Wij vinden de perfecte oplossing voor uw materiaalstroom.

Maak nu een afspraak!

Heeft u nog vragen?