0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Heftruck leasen Jungheinrich
Meld uw schade

Schademelding lease-, huur of demotruck

Onverhoopt schade aan uw truck? Naast uw servicemelding bij ons, dient er als er sprake is van schade met een tegenpartij of schade aan derden een schadeformulier ingevuld te worden. De schadeformulieren voor een leasetruck of een huurtruck, of een demotruck staan hieronder weergegeven. 

Schade aan leasetrucks - Jungheinrich Financial Services BV 

Ingeval van cascoschade aan een leasetruck volstaat een melding aan onze serviceafdeling. U hoeft dan geen schadeformulier in te vullen.

Is er sprake van schade aan derden met een leasetruck waarvoor u mogelijk aansprakelijk kan worden gesteld (WAM-schade)? Neemt u dan contact op met onze Insurance Assistant. Telefoon: 0172 44 68 75. Vult u in dit geval wél onderstaand schadeformulier in.

Schade aan huurtrucks - Jungheinrich Nederland BV 

Is er sprake van schade aan derden met een huurtruck waarvoor u mogelijk aansprakelijk kan worden gesteld (WAM-schade)? Neemt u dan contact op met onze Insurance Assistant. Telefoon: 0172 44 68 75. Vult u in dit geval onderstaand schadeformulier in.

Schade aan demotrucks - Jungheinrich Nederland BV

Is er sprake van schade aan een demotruck of schade aan derden met een demotruck waarvoor u mogelijk aansprakelijk gesteld kan worden (WAM-schade)? Neemt u dan contact op met onze Insurance Assistant. Telefoon: 0172 44 68 75 en vult u in dit geval onderstaand schadeformulier in.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Heeft u nog vragen?