Looproutes magazijn orderpicktruck ece225

Effectiviteit in het magazijn

Het houden van anderhalve meter afstand is de nieuwe manier van werken. Elk warehouse heeft ondertussen maatregelen getroffen om medewerkers op gepaste afstand van elkaar te laten werken.  Wat kunt u nog meer doen? Lees onze tips.

Lees hier meer

Voor de inrichting van een magazijn zijn nieuwbouwprojecten het ideaalst. Maar wat nu als er in de magazijnhal nog volop wordt gewerkt? Ook dan is het (her)inrichten van het magazijn gewoon mogelijk.

Lees hier meer
Magazijninrichting

Bij het inrichten van een magazijn spelen veel factoren een rol, denk aan het order-patroon, het assortiment en de omloopsnelheid van de artikelen. Wij geven je 10 tips voor het (her)inrichten van uw magazijn. 

Lees hier meer

In grote magazijnen kan het jarenlang duren voordat een orderpicker heeft ontdekt wat de kortste route is langs de locaties op zijn picklijst. Loopstrategieën helpen bij het verkorten van de looproutes. En hoe korter de looproutes, hoe efficiënter de orderpickers kunnen werken.


Lees hier meer

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de kosten van orderpicken kunnen oplopen tot 55% van de totale operationele kosten van een magazijn. Er bestaat een veelgebruikte methode die de looproutes van orderpickers logischer en slimmer maken: de ABC-indeling.

Lees hier meer

Procesoptimalisatie zit vaak in kleine details, zoals het efficiënt inrichten van werk- en paktafels. Een weloverwogen, flexibele inrichting met de juiste hulpmiddelen resulteert in tijdwinst, een verbeterde ergonomie en vermindert de kans op fouten.

Lees hier meer

Wat kenmerkt organisaties die bovengemiddeld goed scoren op het gebied van bedrijfsveiligheid? Wij zetten de 10 meest gebruikte praktische tips uit de veiligste magazijnen van Nederland voor u op een rij.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?