0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Fivelingo referentie Jungheinrich

Werkplein Fivelingo

Nieuwe heftrucks met lease contract en vaste monteur

Werkplein Fivelingo zet zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt binnen de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. De organisatie helpt iedereen die kan werken met het vinden van werk of een opleiding. Dat doet Werkplein Fivelingo door het realiseren van (aangepast) werk binnen en buiten het bedrijf en het aanbieden van vacatures, opleidingstrajecten, workshops en trainingen. Het dienstenpakket omvat facilitaire en industriële dienstverleningen. In Appingedam beschikt Werkplein Fivelingo over een logistieke afdeling, waar naast de eigen opslag ook orders worden gepickt.

Eén leverancier voor heftrucks en service

De intern transportvloot was toe aan vervanging. Voor de nieuwe trucks zocht Werkplein Fivelingo een leverancier die de juiste heftrucks tegen de juiste, scherpe prijs aanbood en een snelle, adequate service biedt. Omdat er één reachtruck is om de goederen in en uit de stellingen te slaan, moet stilstand tot een absoluut minimum beperkt blijven.

Full lease heftrucks met accu service

Jungheinrich leverde een nieuwe ETV reachtruck, een EFG elektrische heftruck, een EJE meeloop elektropalletwagen en een ERE elektrische meerij palletwagen met vast staplatform en vaste zijwanden. Alle trucks vallen onder een full operational leaseconstructie, waarbij Jungheinrich zorgt voor het volledige onderhoud aan trucks en accu’s.

Servicemonteur is dichtbij

Dankzij de leaseconstructie profiteert Werkplein Fivelingo van vaste kosten en zijn er geen financiële verrassingen. Ook kan de organisatie makkelijker op- of afschalen als de situatie daarom vraagt. Bovendien heeft Werkplein Fivelingo geen omkijken meer naar het onderhoud van de trucks en de accu’s. De Jungheinrich servicemonteur woont op een steenworp afstand en is dus altijd in de buurt. Een korte responstijd is daarmee gegarandeerd. De monteur komt bovendien al jaren bij Werkplein Fivelingo over de vloer. Hij kent het bedrijf, de mensen en de werkzaamheden en denkt praktisch en oplossingsgericht mee.

Ook interessant

Heeft u nog vragen?