0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage Services 2020

Diensten

Wat heeft u aan kwalitatief het beste product, wanneer de dienstverlening rond dat product niet overeenkomt met dezelfde kwaliteitsstandaard? Jungheinrich Service omvat niet alleen heftruck service maar ook service aan accu's, laders en magazijnstellingen (zoals reparaties, vervanging, veiligheidschecks et cetera). 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat ons team van meer dan 160 service technici voor u klaar. Zij kennen de Jungheinrich magazijn- en heftrucks, accu’s en laders als geen ander en zorgen ervoor dat uw transportmiddelen niet stil komen te staan.

Uitval- en stilstandtijden zijn vervelend en vooral duur. Onze premium service onderscheidt zich door een veelzijdig CO2-neutraal serviceaanbod dat perfect kan worden aangepast aan uw wensen en behoeften. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw techniek soepel en betrouwbaar werkt.

Lees hier meer

Heftruck opleidingen van veiligheidscertificaat tot BHV en EVC. Schrijf uzelf of uw medewerkers snel in voor één van onze open trainingen!

Lees hier meer

Magazijninrichting door Jungheinrich. Uw magazijninrichting optimaal afstemmen? Wij bieden u het beste advies voor een efficiënte magazijninrichting.

Lees hier meer

Alleen het originele reserveonderdeel garandeert de garantieclaim van uw vloot. Wij bezorgen u het originele reserveonderdeel per expreslevering ‘s nachts.

Lees hier meer
Het beste onderdeel. Met slechts één klik.

Bestel onze originele onderdelen eenvoudig en comfortabel met Jungheinrich Parts Online.

Lees hier meer

Op zoek naar de handleiding van uw Jungheinrich palletwagen, heftruck of stelling? Gebruik de onderstaande zoekfunctie en vind de juiste gebruiksaanwijzing voor uw Jungheinrich transportmiddel of lader.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?