0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Diensten Jungheinrich

Diensten

Wat heeft u aan kwalitatief het beste product, wanneer de dienstverlening rond dat product niet overeenkomt met dezelfde kwaliteitsstandaard? Jungheinrich Service omvat niet alleen heftruck service maar ook service aan accu's, laders en magazijnstellingen (zoals reparaties, vervanging, veiligheidschecks et cetera). 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat ons team van meer dan 160 service technici voor u klaar. Zij kennen de Jungheinrich magazijn- en heftrucks, accu’s en laders als geen ander en zorgen ervoor dat uw transportmiddelen niet stil komen te staan.

Uitval- en stilstandtijden zijn vervelend en vooral duur. Onze premium service onderscheidt zich door een veelzijdig serviceaanbod dat perfect kan worden aangepast aan uw wensen en behoeften. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw techniek soepel en betrouwbaar werkt.

Lees hier meer

Heftruck opleidingen van veiligheidscertificaat tot BHV en EVC. Schrijf uzelf of uw medewerkers snel in voor één van onze open trainingen!

Lees hier meer

Magazijninrichting door Jungheinrich. Uw magazijninrichting optimaal afstemmen? Wij bieden u het beste advies voor een efficiënte magazijninrichting.

Lees hier meer

Alleen het originele reserveonderdeel garandeert de garantieclaim van uw vloot. Wij bezorgen u het originele reserveonderdeel per expreslevering ‘s nachts.

Lees hier meer

Hier vindt u alle handleidingen van trucks, stellingen en laders die momenteel online kunnen worden gedownload.

Lees hier meer


Vraag meer informatie aan!


Heeft u nog vragen?