0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage new safety page EN

360° veiligheid: optimale bescherming voor uw hele magazijn

Kunnen magazijnen steeds veiliger worden? Absoluut, met Jungheinrich als betrouwbare partner aan uw zijde. Vertrouw op onze expertise en tientallen jaren aan ervaring, en u krijgt veiligheidsoplossingen die uw magazijn maximaal beschermen: personeel, infrastructuur, goederen en data. Optimaliseer de veiligheid en profiteer tegelijkertijd van meer efficiëntie, productiviteit en kostenbeheersing. Zelfs in geautomatiseerde of zeer complexe magazijnen kunt u op ons rekenen!


seperator protection of personnel

Bescherming van personeel

Omdat mensen het belangrijkst zijn

Mensen zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Daarom ontwikkelen wij met passie veiligheidsoplossingen die hen optimale bescherming bieden. Om uw medewerkers in het magazijn te beschermen tegen botsingen met heftrucks en magazijntrucks of andere ongevallen, bieden wij een breed scala aan veiligheidsoplossingen en assistentiesystemen. Deze herkennen en vermijden potentiële gevaren, zelfs in de dynamische omgeving van een geautomatiseerd magazijn. En omdat de gezondheid van uw werknemers ook belangrijk is voor ons, zorgen we ervoor dat de werkplek ergonomisch is ontworpen. Zodat uw chauffeurs altijd veilig en efficiënt kunnen blijven werken.


Safety collection arculee

Automatisch veilig

Automatisering maakt uw magazijn sneller en dynamischer. Oplossingen zoals de goed ontworpen veiligheidssensortechnologie met 360◦ persoonlijke bescherming van onze mobiele robots, voorkomen ongelukken in omgevingen waar zowel mens als machine aanwezig zijn. Maak kennis met onze autonome mobiele robot arculee S.

Ontdek meer


Asset Safety Picture Konstruiert für optimalen Schutz Ontworpen voor optimale bescherming

De maximale veiligheid die onze heftrucks kenmerkt gaat verder dan digitale assistentiesystemen. Van de robuustheid van het dak tot aan de zijbescherming beschouwen wij als een fundamentele eis. Onze trucks zijn ook ontworpen om een zo goed mogelijk zicht op de omgeving te behouden.

Ontdek meer


Asset Safety Picture Kontrollierte Geschwindigkeit

Gecontroleerde snelheid

De rijsnelheid van een heftruck is een essentiële factor voor de veiligheid in het magazijn. Onze slimme assistentiesystemen bieden hierbij onmisbare ondersteuning.


Ontdek meer


Quaker Oats Jungheinrich
John de Vos
HSE Specialist bij Quaker Oats

“De zicht- en hoorbare signalen van zoneCONTROL verhogen het bewustzijn zo sterk, dat voetgangers en heftruckchauffeurs altijd tijdig actie ondernemen bij verkeersknelpunten.”

Infrastruktur

Bescherming van infrastructuur

Wij houden uw trucks en magazijn voor u in de gaten

Niets is belangrijker voor de dagelijkse processen en een soepele workflow dan een intacte infrastructuur. Schade aan magazijninrichting of machines kost tijd en geld. Wij beschermen alle onderdelen in manuele of geautomatiseerde magazijnen met slimme assistentiesystemen en de periodieke stellinginspecties van Jungheinrich experts.

Infrakstruktur1

Veiligheid waar het gevaar het grootst is

Elk magazijn heeft zones met een verhoogd risico op ongevallen: verkeersknooppunten, passages met slecht zicht of gemengde activiteiten in kleine ruimtes. Om aanrijdingen te voorkomen, bieden wij met zoneCONTROL een geavanceerde veiligheidsoplossing.

Ontdek meer


Infrastruktur2

Overzicht rondom

Wie goederen veilig wil vervoeren, opslaan en afvoeren, heeft soms meer dan één paar ogen nodig. Met ons digitale addedVIEW 360°-camerasysteem wordt onze claim ‘360° veiligheid’ letterlijk in de praktijk gebracht.

Ontdek meer


Infrastruktur3

Regelmatige inspecties - voortdurend veilig

Stellinginspecties zijn onmisbaar om de veiligheid in het magazijn te waarborgen. Onze geaccrediteerde keurmeesters voeren gekwalificeerde inspecties uit volgens de Europese norm EN 15635.

Ontdek meer


Trennbild Schutz von Waren

Bescherming van goederen

Wij zorgen voor uw investering – van goederenontvangst tot goederenuitgifte

Efficiënte bescherming van goederen vormt een solide basis voor zakelijk succes. Als er geen goederen beschadigd raken, heeft u volledige kostenbeheersing, kunt u het aantal klachten verminderen en geniet u bij klanten een reputatie van leveringsbetrouwbaarheid. Wij ondersteunen u in het hele magazijn bij het herkennen van de gevaren voor uw goederen en bij het beheren van de risico’s met onze veiligheidsoplossingen. Want wij zijn pas tevreden als u 100% van uw goederen onbeschadigd en veilig op de plaats van bestemming aflevert.

Exakt und sicher ein- und auslagern

Nauwkeurig en veilig inslaan en uitslaan

Met onze digitale addedVIEW vorkencamera en handige extra functies kunt u de in- en uitslag van dichtbij volgen. Dit maakt het werk ergonomischer, efficiënter en veiliger.

Ontdek meer


Kontrolle auf Knopfdruck

Bediening met één druk op de knop

Moet u voor het in- en uitslaan van goederen steeds weer opnieuw de vorken op de juiste hefhoogte brengen? Dat kan vermoeiend zijn en daardoor op den duur gevaarlijk. Met positionCONTROL kunt u deze handeling automatiseren.

Ontdek meer


Optimale Auslastung statt Überlastung

Optimale inzet in plaats van overbelasting

Overbelasting van een heftruck brengt grote risico’s met zich mee voor goederen, infrastructuur en personeel. Ons assistentiesysteem operationCONTROL voorkomt dergelijke incidenten en zorgt voor een optimale inzet van de industriële truck.

ONTDEK MEERTrennbild Schutz von Personen

Bescherming van data

Wij combineren onze logistieke expertise met de hoogste IT-normen

Data vormt de basis van een modern magazijn – het netwerkt, controleert en maakt efficiëntere processen mogelijk. Het toenemende belang van data vergroot echter ook de noodzaak om deze bedrijfsgegevens te beschermen tegen verlies of misbruik. Onze geavanceerde softwareoplossingen zijn daarom niet alleen precies afgestemd op uw intralogistieke behoeften, maar voldoen ook van aan de hoogste veiligheidsnormen.

Zertifizierte Qualität Gecertificeerde kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat cybercriminelen geen kans maken, controleren onafhankelijke experts al onze veiligheidsoplossingen. De digitale oplossingen van Jungheinrich voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zijn gecertificeerd volgens ISO 27001 en getest door de Duitse TÜV. Maak kennis met ons fleet management systeem (FMS).

Ontdek meer


Fraunhofer-Institut validiert WMS-Software

Fraunhofer instituut valideert WMS software

Het Fraunhofer instituut toetst meer dan 3.700 individuele aspecten van warehouse management systemen. Jaarlijkse inspecties controleren de werking en kwaliteit van onze Jungheinrich WMS software. Ontdek ons warehouse management systeem (WMS).

Ontdek meer


De vijf grootste gevaren in het magazijn – onze oplossingen

Heeft u nog vragen?