0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Solarclarity referentie banner

Solarclarity

Nieuwe lease heftrucks voor dezelfde dealerprijs

Solarclarity is een internationale technische groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor een zonne-energie systeem. Vanuit het distributiecentrum nabij Amsterdam belevert de groothandel professionele installateurs in heel Europa en in het Caribisch gebied met een geselecteerd assortiment zonnepanelen, omvormers, batterijen, energiemanagement systemen, monitoringssystemen en overig toebehoren. Sinds de oprichting in 2008 groeide het bedrijf hard. In 2017 voorzag het bedrijf bijna 60.000 huishoudens van zonnepanelen. In 2032 wil Solarclarity 2,1 miljoen huishoudens in Nederland voorzien van zonnepanelen.

Minder werk door stilstand dealer heftrucks

Met de gestage groei van het bedrijf was ook de intern transportvloot van Solarclarity stapsgewijs uitgebreid. De huurtrucks, die door de jaren heen via diverse dealers waren aangetrokken, waren toe aan vervanging. Ze stonden te vaak stil en onderdelen werden schaars. De stilstand bedroeg soms wel drie dagen. En dat ging ten koste van de productiviteit en de service naar de klant. Solarclarity ging op zoek naar modern vervangend materieel voor hetzelfde scherpe tarief.

Moderne heftrucks zorgen voor meer ergonomie en veiligheid

Door te kiezen voor nieuwe trucks, is de uitstraling in één klap verbeterd en wordt er gewerkt met de modernste technieken en een optimale ergonomie. Bovendien is Solarclarity verzekerd van beter onderhoud en een betere inzetbaarheid. Tegen hetzelfde scherpe tarief als het bedrijf gewend was. Ook is de veiligheid op de werkvloer verder verbeterd. Zo zijn de nieuwe heftrucks voorzien van een BlueSpot veiligheidslamp. In de rijrichting van de truck wordt een blauwe lichtvlek op de vloer geprojecteerd, zodat andere chauffeurs en voetgangers op de naderende truck worden geattendeerd. Het aantal meldingen van bijna-aanrijdingen is hierdoor fors gedaald. Dankzij het automatisch vulsysteem voor de accu’s zijn ook de risico’s tijdens het dagelijks accuonderhoud drastisch gereduceerd.

Solarclarity Elektrische palletwagen referentie

Heftruck leverancier regelt onderhoud en keuringen

Jungheinrich leverde in totaal 10 nieuwe trucks; 7 elektrische meerij palletwagens, 2 elektrische heftrucks en 1 stapelaar. De nieuwe vloot wordt geleased voor een periode van 84 maanden, inclusief onderhoudscontract met inzetgarantie, waarbij een truck maximaal 24 uur stilstaat. Mocht het verhelpen van het probleem onverhoopt langer duren, dan regelt Jungheinrich vervangend materieel. Ook de jaarlijkse keuringen en het accuonderhoud worden door Jungheinrich verzorgd.

ook interessant

Heeft u nog vragen?