0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich hoogwerker training

Hoogwerker training

BMWT-TRAIN erkende hoogwerker training

Hoogwerkers zijn ideaal voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Veiligheid is hierbij erg belangrijk. De Arbowet eist dat de bediener voldoende kennis heeft om veilig en deskundig met hoogwerker te werken. Deze kennis kunt u opdoen door het volgen van een hoogwerker training.

De hoogwerker trainingen van Jungheinrich zijn geschikt voor personen die af en toe of regelmatig met een hoogwerker werken. Ook als u uw certificaat wilt verlengen kunt u zich voor de training aanmelden. De hoogwerker training bestaat uit een theorie- en praktijkdeel en sluit af met een praktijkexamen.

Er zijn verschillende typen hoogwerkers. Onze hoogwerker trainingen gaan over type 3A en 3B hoogwerkers. Type 3A zijn mobiele verticale hoogwerkers, zoals zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende éénpersoons verticaalliften. Type 3B zijn mobiele boom hoogwerkers, zoals zelfrijdende telescoop- en kniktelescoop hoogwerkers.

Voordelen Jungheinrich hoogwerker training

✓ Deskundige trainers met ruime ervaring  
✓ Combinatie van theorie en praktijk
✓ Flexibel programma voor beginners en gevorderden + certificaatverlengingen
✓ Beschikbaar bij u in het bedrijf en in ons trainingscentrum in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Hoogwerker training

Tijdens het theoriegedeelte van de training komen belangrijke onderwerpen als verantwoordelijkheden, veiligheid en de wettelijke regels bij het gebruiken van een hoogwerker aan bod. De training, documenten en examens bieden wij in meerdere talen aan. Het handboek met trainingsdocumenten is beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Hieraan zijn extra kosten verbonden.

Het trainingsprogramma

  • Wet- en regelgeving
  • Verantwoordelijkheden
  • Bedienerseisen
  • Veiligheid
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Controle van de hoogwerker
  • Theorie- en praktijktoets

Hoogwerker training certificaat
Rondt u de training met succes af? Dan ontvangt u het erkende BMWT-TRAIN hoogwerker certificaat. Dit certificaat voldoet aan de richtlijnen van brancheorganisatie BMWT en is vijf jaar geldig. Ook ontvangt u een handig naslagwerk met tips & tricks over veiligheid en het werken met de hoogwerker.

Hoogwerker training locaties
De hoogwerker trainingen voor type 3A en 3B geven wij bij u op locatie. Het grote voordeel hiervan is dat de deelnemers in hun eigen werkomgeving leren hoe zij veilig met een hoogwerker moeten werken. De training voor type 3A hoogwerkers is ook te volgen in ons trainingscentrum in Alphen aan den Rijn. U kunt u aanmelden voor een open inschrijving of een groepsreservering. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Data hoogwerker training

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor het plannen van een training.

Heeft u nog vragen?