0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Easy Access / Magazijnsoftware
Toegangscontrole

EasyAccess

EasyAccess is een betrouwbaar systeem dat uw interne transportmiddelen beschermt tegen onbevoegd gebruik. Het gebruik van EasyAccess resulteert in een hogere veiligheid in het magazijn en reduceert bedrijfskosten die ontstaan door schade of fouten in het magazijn.

Met EasyAccess heeft u de keuze uit drie varianten voor een intelligente ‘sleuteltechnologie’.  Zo is uw systeem altijd perfect afgestemd op uw behoefte en bedrijfsomvang. Mocht u niet met Jungheinrich trucks werken, kiest u dan voor de standalone variant, waarmee u beschikt over 10 pincodes of 100 transponderkaarten.

Ontdek welke variant het beste bij uw inzet past:

Easy Access softkey

EasyAccess Softkey

Een alternatief voor op alle trucks passende sleutels. Laat uw medewerkers een toegangscode op het truckdisplay invoeren met EasyAccess Softkey. U kunt 10 verschillende codes op het display instellen en beheren.


Easy Access pincode

EasyAccess PinCode

Geen gedoe met sleutels meer én meer veiligheid in uw magazijn omdat uw medewerkers een individuele toegangscode voor de trucks hebben. Met de EasyAccess PinCode kunt u 100 verschillende codes met behulp van de ingave-toetsen instellen en beheren. U bepaalt welke medewerker welke truck gebruikt.


Easy Access Transponder

EasyAccess Transponder

Geen sleutelbeheer voor medewerkers bijhouden en geen gedoe met vergeten codes. Gebruik EasyAccess Transponder met de handige transponderkaarten die ook werken met ons New Fleet Management. U kunt tot 100 verschillende transponders inlezen en beheren en regelt zo exact welke medewerker met welke truck kan rijden.


Vraag direct een offerte aan!

Heeft u nog vragen?