0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Picture Stage Teaser Powerline

Lithium-ion trucks van Jungheinrich

De nieuwe standaard: POWERLiNE

Met de introductie van de eerste in serie geproduceerde truck met een lithium-ion accu in de intralogistiek, heeft Jungheinrich meer dan tien jaar geleden het startschot gegeven voor een nieuw tijdperk van industriële trucks.

Breng uw magazijn naar een geheel nieuw niveau van efficiëntie met de geïntegreerde lithium-ion accu van POWERLiNE. Jungheinrich heeft opnieuw de hoogste normen gesteld op het gebied van wendbaarheid, comfort, veiligheid en vooral duurzaamheid, die de productiviteit van uw bedrijf aanzienlijk zullen verhogen. 

Welkom in een nieuw tijdperk van Li-ion trucks voor de intralogistieke industrie. 
 

Voordelen van POWERLiNE:

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 1

Maximale wendbaarheid

De nieuwe standaard op het gebied van prestaties

Dankzij de geïntegreerde lithium-ion accu zijn ze veel compacter en wendbaarder, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor gebruik in smalle gangpaden en krappe ruimtes waarin goederen moeten worden verplaatst. Met hun indrukwekkende acceleratie en hefsnelheid zorgen de trucks, die tot 30 centimeter korter zijn, voor een verhoging van de productiviteit van uw vloeroppervlak met 4%. De POWERLiNE trucks zetten op die manier nieuwe normen op het gebied van handlingprestaties en goederendoorvoer.

 • Verhoogde acceleratie en hefsnelheid
 • Tot 30 centimeter korter
 • 4% toename van de oppervlakteproductiviteit
 • Verplaats tot 20% meer pallets per uur dan gemiddeld

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 2

Een goed gevoel dat met je meegaat 

De nieuwe standaard op het gebied van veiligheid 

Veiligheid in het magazijn is de hoogste prioriteit. Daarom hechten wij bij de ontwikkeling en verfijning van onze trucks veel waarde aan een voortdurende verbetering van de veiligheid van uw medewerkers. Met hoge stalen buitenwanden en tal van andere veiligheidsvoorzieningen bieden onze POWERLiNE trucks een optimale bescherming voor de bestuurder. Goed voor uw werknemers en goed voor u. Want ongevallen, defecten en reparatie- of aanpassingskosten worden aanzienlijk beperkt. 

 • Hoogste veiligheidsnormen
 • Hoge stalen buitenwanden voor aanzienlijk meer bescherming van de bestuurder
 • Minder ongevallen en storingen
 • Vermindering van schade aan getransporteerde goederen en uitrusting

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 3

Alternatieven herkennen en gebruiken

De nieuwe standaard op het gebied van duurzaamheid

De bescherming van het klimaat is een van de meest cruciale uitdagingen van deze tijd en onze lithium-ion aangedreven trucks bieden veel voordelen ten opzichte van loodzuuralternatieven. U kunt niet alleen 20% besparen op het dagelijkse energieverbruik, maar u kunt ook uw CO2-voetafdruk verkleinen. We streven ernaar om het energieverbruik gedurende het gehele productieproces continu te verminderen en gebruiken voornamelijk energie uit duurzame bronnen. Onze POWERLiNE trucks hebben een CO2-neutrale voetafdruk tot aan de levering.

 • CO2-neutrale voetafdruk tot op het punt van levering
 • Produceren met energie uit duurzame energiebronnen
 • Continue verbetering om het energieverbruik tijdens de productie te verminderen
 • 20% minder dagelijks energieverbruik in vergelijking met loodzuuralternatieven

Picture Lithion-Ionen Vorteil 4

Meer ruimte om te werken

De nieuwe standaard op het gebied van comfort

Met bijna 70 jaar ervaring in de intralogistiek weten we wat medewerkers dagelijks moeten presteren. Om uw bestuurders te ontlasten, doen wij ons uiterste best om ons materieel zo comfortabel mogelijk te maken. Meer comfort verhoogt immers niet alleen de productiviteit, het vermindert ook aanzienlijk het ziekteverzuim. Onze POWERLiNE trucks bieden een ergonomisch ontworpen werkplek met gewatteerde apparatuur, maximale bewegingsvrijheid en een hoog bedieningscomfort.

 • Ergonomische werkplek
 • Gewatteerde apparatuur
 • Meer beenruimte
 • Ultiem bedieningscomfort

POWERLiNE: de nieuwe standaard voor uw bedrijf

Ontdek onze innovatieve trucks met geïntegreerde Li-ion accu en zet vandaag nog de volgende stap naar een succesvolle toekomst.

Lithium-ion trucks van Jungheinrich

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment lithium-ion trucks en vind de Li-ion truck die perfect bij u past.

Heeft u nog vragen?