0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich referenties levensmiddelen en dranken

Levensmiddelen en dranken

In de levensmiddelen- en drankenindustrie zijn voedselveiligheid en hygiëne heel belangrijk. Wij hebben verschillende oplossingen die geschikt zijn voor gebruik in magazijnen waar voedingsmiddelen aanwezig zijn. In onze klantreferenties leest u meer over wat wij voor Nederlandse en internationale klanten in deze branches hebben gedaan.

Om de veiligheid rondom het intern transport te verhogen vroeg Quaker Oats naar systemen om de kans op aanrijdingen binnen het pand sterk te verminderen. Dankzij zoneCONTROL is de veiligheid rondom de heftrucks bij Quaker Oats sterk toegenomen.

Lees hier meer

Allround Cargo Handling vond in Jungheinrich de one-stop-shop voor magazijn stellingen, heftrucks en magazijntrucks. Met de lithium-ion reachtrucks werken zij veilig en snel.

Lees hier meer

Jungheinrich leverde in totaal 17 nieuwe lithium-ion trucks; 9 heftrucks en 8 magazijntrucks. De nieuwe trucks worden door Duyvis voor een periode van 60 maanden geleased; full service.

Lees hier meer

Als gevolg van de aanhoudende groei, was de Texelse Bierbrouwerij genoodzaakt de expeditie te verhuizen. Tegelijkertijd moest er geïnvesteerd worden in nieuw en aanvullend intern transport. De keuze viel op Jungheinrich. 

Lees hier meer

Jungheinrich leverde 30 hef- en magazijntrucks, nieuwe acculaadstations en Fleet Management bij van Rijsingengreen. Met als doel het efficiënter en veiliger maken van het werk. 

Lees hier meer
Hybride automatisering

Weidelco levert alles wat een ambachtelijke slager nodig heeft, behalve het vlees. Vanwege de groeidende klantenkring besloot Weidelco om over te gaan op een hybride automatiseringsoplossing van Jungheinrich.

Lees hier meer

Nature’s Pride stapte onlangs over van conventionele accu’s naar lithium-ion accu’s. De onderhoudsvrije accu’s kunnen probleemloos tussentijds worden geladen. En dat biedt elke dag weer voordelen in de operatie, waar inzetbaarheid cruciaal is.

Lees hier meer

In het compacte UPC-magazijn van De Korrel Beheer wordt de beschikbare opslagruimte optimaal benut. De Under Pallet Carrier van Jungheinrich maakt bovendien een veilige handling van diverse pallettypen mogelijk.

Lees hier meer
Automatische oplossingen

Met de Automated Guided Vehicles van Jungeheinrich wist Hero España de werklast van zijn magazijmedewerkers te verlichten door routinetaken uit handen te nemen.

Lees hier meer

Heemskerk fresh & easy zocht naar een manier om de inzet van zijn heftrucks te vergroten. Jungheinrich leverde heftrucks met lithium-ion, die probleemloos tussentijds kunnen worden geladen. Hierdoor is de dagelijkse inzetduur per truck is aanzienlijk toegenomen.

Lees hier meer

Door groeiende voorraden en diversificatie van het assortiment besloot Keller & Kalmbach om een nieuw, centraal distributiecentrum te laten bouwen door Jungheinrich. Zo konden zij de omslagcapaciteit en de pickcapaciteit verdubbelen.

Lees hier meer

Om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, waren procesoptimalisatie en een hogere efficiency noodzakelijk. Jungheinrich ontwierp en realiseerde een compact shuttlemagazijn. 

Lees hier meer

Door gebruik te maken van een Under Pallet Carrier (shuttle) is het magazijn van Adriaan Goede B.V. aanzienlijk flexibeler geworden. Zo werd een ruimtebesparing gerealiseerd, kon er gewerkt worden via de fifo-methode (first in, first out) en nam het aantal schades fors af.

Lees hier meer
Automated guided vehicles

Automated Guided Vehicles verhogen efficiënte en productiviteit bij AVO. Vervanging van manueel door automatisch intern transport zorgt voor minder schade, lagere kosten en een uptime van 98,9%. 

Lees hier meer

Productie en efficientie staan hoog in het vaandel bij Ricola, met als doel zo milieuvriendelijk mogelijk werken. Vanuit die filosofie realiseerde Jungheinrich een smalle gangen magazijn en leverde elektrische heftrucks type EFG 216k en EJE C20 palletwagens.

Lees hier meer
Automated guided vehicles

Door gebruik te maken van onze automated guided vehicles (AGV’s), heeft Orkla haar productieproces nog efficiënter kunnen maken.

Lees hier meer

Voedselveiligheid in het magazijn

In magazijnen waar voedingsmiddelen zijn gelden veel hygiëne maatregelen. Vers voedsel ligt vaak opgeslagen in koelruimtes en deze vochtige ruimtes vragen veel van intern transportmiddelen. Daarom hebben wij verschillende oplossingen speciaal voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, zoals rvs palletwagens, volledig gesloten heftruck accu’s en food safety grade hydrauliek olie.

Een aantal van onze klanten in deze branche koos voor een overstap van heftrucks met loodzuur accu’s naar lithium-ion accu’s. Lithium-ion accu’s zijn volledig gesloten en het bijvullen met demi-water, zoals bij loodzuur accu’s, is niet nodig. Dit voorkomt de kans op olie-lekkages of contaminatie.

Magazijn automatisering

Magazijn automatisering heeft een positieve invloed op uw logistieke balans. Door middel van automatisering bespaart u tijd, energie en kosten. Ook stelt het u in staat om flexibel om te gaan met seizoensgebonden schommelingen in vraag en aanbod.

Weidelco, een groothandel dat alles levert wat een ambachtelijke slager nodig heeft, koos voor het automatiseren van de opslag van hun assortiment. Plateauliften en een automatisch palletmagazijn met één magazijnkraan brengen rust op de vloer en zorgen voor een flinke ruimtebesparing.

One-stop-shop van magazijn deskundigen

Bij Jungheinrich leveren wij alles vanuit één hand. Wij leveren alles voor heftrucks en magazijninrichting en helpen u om de veiligheid voor heftruck chauffeurs, magazijn medewerkers en logistiek medewerkers te bewaken. Met ons uitgebreide netwerk aan servicemonteurs, gecertificeerde keurmeesters en veiligheidsdeskundigen keuren wij heftrucks, magazijn stellingen, stellen wij RI&E’s op en geven wij heftruck trainingen. Dankzij onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste oplossing voor u.

Wilt u de mogelijkheden voor uw logistieke operatie bespreken? Neem dan contact met ons op.


Heeft u nog vragen?