0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stories

Onze expertise

Alles met het oog op veiligheid

Automatisering maakt uw magazijn sneller en dynamischer. Oplossingen zoals ontworpen veiligheidssensortechnologie met 360° persoonlijke bescherming van onze mobiele robots voorkomen ongelukken in omgevingen met zowel mensen als machines. Maak kennis met onze autonome mobiele robot arculee S.


We passen onze visie, creativiteit en expertise toe om u te helpen aan de optimale efficiëntie en kosteneffectiviteit in uw magazijn. Blijf profiteren van onze toonaangevende innovaties voor de magazijnlogistiek, goederenstroom, automatisering en energiesystemen. 

Efficiëntie in beweging

Succesvol automatiseren met de juiste partner. Wij ontwerpen, plannen en implementeren automatiseringsoplossingen voor magazijnen die aansluiten op uw wensen en behoeften. Daarmee kunt u de kosteneffectiviteit van uw magazijn vergroten.

Lithium-ion trucks van Jungheinrich

Breng uw magazijn naar een geheel nieuw niveau van efficiëntie met de geïntegreerde lithium-ion accu van POWERLiNE. Jungheinrich heeft opnieuw de hoogste normen gesteld op het gebied van wendbaarheid, comfort, veiligheid en vooral duurzaamheid, die de productiviteit van uw bedrijf zullen verhogen.

Digitalisering

Digitalisering met Jungheinrich
De vier pijlers van een georkestreerd magazijn. 

Heeft u nog vragen?