0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich referenties Detail en - groothandel

Detail- en groothandel

In de detailhandel en de groothandel zijn hoge snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid belangrijke eisen. Vooral de opkomst van e-commerce vraagt om intelligente oplossingen. Onze heftrucks, magazijn software en diensten zorgen voor kostenefficiënte magazijnen. Lees er meer over in onze Nederlandse en internationale klantreferenties.

Eerder dan gepland breidde de groothandel in licht- en geluidsapparatuur opnieuw uit. Voor die nieuwe uitbreiding én de verdere optimalisatie van het logistieke proces, koos Tronios ook deze keer voor Jungheinrich.

Lees hier meer

Voor de inrichting van het nieuwe magazijn zocht HEMA een partner die het project zo snel mogelijk ‘up-and-running’ kon krijgen. De keus viel op Jungheinrich.

Lees hier meer

Quooker was op zoek naar meer efficiëntie en overzichtelijkheid in het nieuwe magazijn. Jungheinrich leverde stellingen, bracht belijning aan en leverde drie lithium-ion reachtrucks.

Lees hier meer

De Bosrand zocht naar logistieke verbetering om flexibel pieken op te kunnen vangen met een opslagsysteem dat makkelijk schaalbaar is en blijft.

Lees hier meer

Nieuwe compacte elektrische heftruck van de Schilt bedrijven zorgt voor het drastisch reduceren van hoge onderhoudskosten, terwijl de service sterk is verbeterd.

Lees hier meer

Als gevolg van de explosieve groei was de logistieke operatie van Rivièra Maison verre van efficiënt. Zij lieten een nieuw magazijn bouwen door Jungheinrich. Hierdoor verlopen de processen efficiënter en is de foutkans is aanzienlijk kleiner. 

Lees hier meer

Voor het laden en lossen van de servicevoorraden bij de vestigingen van Oosterberg leverde Jungheinrich 7 nieuwe EFG elektrische heftrucks, die voldoen aan alle veiligheidseisen. De veranderende werkzaamheden waren aanleiding om een groot deel van het intern transportmaterieel te vernieuwen. 

Lees hier meer

Om de inzetbaarheid te verbeteren koos Vencomatic voor de energie-efficiëntie heftrucks van Jungheinrich. Zo wisten zij de ergonomie te verbeteren en behoort stilstand definitief tot het verleden.

Lees hier meer
Warehouse management systeem

Om flexibel te kunnen reageren bij groei, ondersteunt het Jungheinrich WMS alle processen bij Hydrauflex. Het systeem beheert de producten in het magazijn, stuurt de bijbehorende orderpickprocessen aan en is via Logistics Interface verbonden met de smalle gangen trucks.

Lees hier meer

Jungheinrich inventariseerde de werkomgeving en bracht mogelijke risico’s in kaart voor het nieuwe magazijn van BNS Data Logistics. Met een RI&E en een verkeersplan wisten wij een veilige werkomgeving te creëren.

Lees hier meer
Magazijnkranen

In 2012 bouwde Jungheinrich een vol automatisch magazijn voor Steinbach Groep in Oostenrijk. Het resultaat: een 31 meter hoog automatisch magazijn uitgerust met magazijnkranen en plaats voor 4500 pallets.

Lees hier meer

Eind vorig jaar legde een allesverwoestende vuurzee het magazijn van Bouwcenter Concordia volledig in de as. Jungheinrich hielp hen binnen een week met een nieuw magazijn voorzien van een reachtruck en vier LPG heftrucks.

Lees hier meer
Optimale ruimtebenutting

Het voldoen aan seizoenspieken is de grootste uitdaging voor Steinbach. Het doel van het nieuwe geautomatiseerde hoogbouwmagazijn: het orderpicken vergemakkelijken, de laadtijd van vrachtauto's tot een minimum te beperken en een benodigde tijdsduur van enkele minuten voor verzending te realiseren.

Lees hier meer

Dat een maximale veiligheid de hoge eisen van een moderne logistieke operatie niet in de weg hoeft te staan, bewijst Denso uit Weesp. Het bedrijf werkt samen met Jungheinrich gepassioneerd aan een zo veilig mogelijke werkomgeving. 

Lees hier meer

De uitbreiding en herinrichting van het logistiek centrum door Jungheinrich in Mijdrecht brachten rust en overzicht op de vloer bij MINC. 

Lees hier meer
Digitalisering

Door de overstap op barcodescanning zijn handmatige controles niet langer nodig. Omdat ook het orderpickproces efficiënter verloopt, is New Wave in staat om met hetzelfde aantal mensen 25% meer orders te verzamelen.

Lees hier meer

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Door de groei van e-commerce verwachten de detailhandel en groothandel twee dingen: snelle logistieke processen voor korte lever- en retourtijden en extra schaalbaarheid voor seizoensgebonden of promotionele verkooppieken. Flexibele processen in het magazijn en hightech bij het orderpicken zijn hierbij heel belangrijk. Bent u op zoek naar een holistische en schaalbare oplossing? Een omnichannel distributiecentrum voor alle inkomende orders? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor op maat gemaakte oplossingen.

Magazijn automatisering

In het tijdperk van Logistiek 4.0 bieden wij u een totaaloplossing met als middelpunt ons warehousemanagementsysteem (WMS). Het WMS brengt alle processen van inkomende goederen tot uitgaande goederen in kaart en kan bijvoorbeeld een (gedeeltelijk) geautomatiseerd smalle gangen magazijn met AGV’s aansturen. Dit bespaart u tijd en geld. Ook heeft u altijd direct inzicht in uw logistieke processen en voorraadbeheer.

Duurzame heftrucks

Ons aanbod aan heftrucks bestaat uit krachtige en efficiënte palletwagens, heftrucks, stapelaars, orderpicktrucks, smalle gangen trucks en meer. In het tijdperk van groene logistiek zijn onze industriële trucks beschikbaar met innovatieve lithium-ion accu voor nog meer vermogen en efficiëntie, zodat u nog sneller vooruit kunt komen.

Compleet aanbod uit één hand

Wilt u de logistieke processen in uw magazijn efficiënter maken, slimmer inrichten of verduurzamen? Wilt u meer veiligheid op de werkvloer hebben? Voldoen aan uw wettelijke verplichtingen? Als one-stop-shop bieden naast heftrucks en stellingen ook andere diensten aan. Als totaalaanbieder en één contactpunt voor alles profiteert u van handige voordelen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen?