0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich referenties Detail en - groothandel

Detail- en groothandel

De Bosrand zocht naar logistieke verbetering om flexibel pieken op te kunnen vangen met een opslagsysteem dat makkelijk schaalbaar is en blijft.  Een gloednieuw dc met palletstellingen, een reachtruck, heftrucks, stapelaars, palletwagens en een orderpicktruck van Jungheinrich bood een oplossing. 

Lees hier meer

Nieuwe compacte elektrische heftruck van de Schilt bedrijven zorgt voor het drastisch reduceren van hoge onderhoudskosten, terwijl de service sterk is verbeterd.

Lees hier meer

Als gevolg van de explosieve groei was de logistieke operatie van Rivièra Maison verre van efficiënt. Zij lieten een nieuw magazijn bouwen door Jungheinrich. Hierdoor verlopen de processen efficiënter en is de foutkans is aanzienlijk kleiner. 

Lees hier meer

Om de inzetbaarheid te verbeteren koos Vencomatic voor de energie-efficiëntie heftrucks van Jungheinrich. Zo wisten zij de ergonomie te verbeteren en behoort stilstand definitief tot het verleden.

Lees hier meer
Warehouse management systeem

Om flexibel te kunnen reageren bij groei, ondersteunt het Jungheinrich WMS alle processen bij Hydrauflex. Het systeem beheert de producten in het magazijn, stuurt de bijbehorende orderpickprocessen aan en is via Logistics Interface verbonden met de smalle gangen trucks.

Lees hier meer

Jungheinrich inventariseerde de werkomgeving en bracht mogelijke risico’s in kaart voor het nieuwe magazijn van BNS Data Logistics. Met een RI&E en een verkeersplan wisten wij een veilige werkomgeving te creëren.

Lees hier meer
Magazijnkranen

In 2012 bouwde Jungheinrich een vol automatisch magazijn voor Steinbach Groep in Oostenrijk. Het resultaat: een 31 meter hoog automatisch magazijn uitgerust met magazijnkranen en plaats voor 4500 pallets.

Lees hier meer

Eind vorig jaar legde een allesverwoestende vuurzee het magazijn van Bouwcenter Concordia volledig in de as. Jungheinrich hielp hen binnen een week met een nieuw magazijn voorzien van een reachtruck en vier LPG heftrucks.

Lees hier meer
Optimale ruimtebenutting

Het voldoen aan seizoenspieken is de grootste uitdaging voor Steinbach. Het doel van het nieuwe geautomatiseerde hoogbouwmagazijn: het orderpicken vergemakkelijken, de laadtijd van vrachtauto's tot een minimum te beperken en een benodigde tijdsduur van enkele minuten voor verzending te realiseren.

Lees hier meer

Dat een maximale veiligheid de hoge eisen van een moderne logistieke operatie niet in de weg hoeft te staan, bewijst Denso uit Weesp. Het bedrijf werkt samen met Jungheinrich gepassioneerd aan een zo veilig mogelijke werkomgeving. 

Lees hier meer
Efficiëntie vergroten met automatisering

Het door ons gebouwde volledig automatisch magazijn van Wessels & Müller biedt plaats voor 140.000 opslagplekken. Met het nieuwe magazijn is de groothandel optimaal voorbereid op de stijgende verwachtingen van de klant.

Lees hier meer

De uitbreiding en herinrichting van het logistiek centrum door Jungheinrich in Mijdrecht brachten rust en overzicht op de vloer bij MINC. 

Lees hier meer
Digitalisering

Door de overstap op barcodescanning zijn de handmatige controles door de inpakmedewerkers niet langer nodig. Omdat ook het orderpickproces efficiënter verloopt, is New Wave in staat om met hetzelfde aantal mensen 25 procent meer orders te verzamelen

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?