0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Pand Jungheinrich nederland

Over Jungheinrich

Jungheinrich is hét antwoord op logistieke vraagstukken op het gebied van intern transport en opslagsystemen. Al sinds 1953 bieden wij alle denkbare producten en diensten 'rondom de heftruck'. Voor heftrucks, magazijntrucks, magazijnstellingen, service en onderhoud zijn wij het grootste merk in Europa. Met wereldwijd meer dan 18.000 collega’s en 40 verkoop- en serviceorganisaties wereldwijd vormen wij een innovatief, toonaangevend bedrijf.

Onze Nederlandse vestiging in Alphen aan den Rijn bestaat uit een professioneel team van ruim 500 collega’s in binnen- en buitendienst.

Jungheinrich Nederland BV

H.A. Lorentzweg 3

2408 AS  Alphen aan den Rijn

+31 0 172 44 67 89

Info@Jungheinrich.nl

Lees hier meer

Wij adviseren u graag persoonlijk en ook direct ter plaatse. Gebruik de zoekfunctie en vind de dichtstbijzijnde vestiging in uw buurt en de juiste contactpersoon voor uw verzoek.

Lees hier meer
Werken bij Jungheinrich

Werken bij Jungheinrich betekent werken in een dynamische onderneming met in totaal 18.000 medewerkers. Je krijgt hier goede arbeidsvoorwaarden en volop kansen om je verder te ontwikkelen. Komen jouw kwaliteiten bij Jungheinrich tot hun recht? Kom dan kennismaken!

Lees hier meer

Als leider in duurzame intralogistiek nemen wij verantwoordelijkheid op sociaal, ecologische en economisch vlak.

Lees hier meer

Wij zijn de makers van de interne logistiek. Met visie, vakmanschap, oog voor maatschappelijke ontwikkelingen en ondernemerschap realiseren we uw optimale goederenstromen. Dat kenmerkt ons al sinds het prille begin. 

Lees hier meer

Jungheinrich is het antwoord op alle logistieke vraagstukken. Ons intern transportmaterieel wordt gebruikt in verschillende branches. In de klantverhalen vertellen onze klanten over hun keuze en wat wij voor hen hebben gerealiseerd. Kies uw branche en lees de verhalen of bekijk de video's.

Lees hier meer

Hier vindt u de laatste nieuwtjes en persberichten over Jungheinrich en haar producten. Ook kunt hier onze uitgaves van ons magazine 'Journaal' downloaden. 

Lees hier meer

U treft Jungheinrich de komende tijd op diverse (online) nationale en internationale beurzen en evenementen. Bekijk onze agenda voor een overzicht.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?