0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich referentie Synergon

Synergon

Gebruikte heftruck krijgt tweede leven

Synergon, met 1.600 medewerkers de grootste werkgever van Oost-Groningen, is erg blij met zijn gebruikte heftrucks. De heftrucks bieden zekerheid en zijn amper van nieuw te onderscheiden. De piek die de komende twee jaar speelt bij Synergon, wordt zo op een kostenefficiënte manier opgevangen.

Duizenden euro's besparen met gebruikte heftruck

Synergon is actief in de sociale werkvoorziening en kent drie hoofdactiviteiten: Industrie (o.a. metaalbewerking, textiel, papier en druk- en printwerk), Dienstverlening (groenvoorziening, schoonmaak en detachering) en Arbeid & Ontwikkeling (herscholing en re-integratie). Het bedrijf bruist van de activiteiten en daar kon De Haan extra heftruckkracht bij gebruiken. “We hadden goede ervaringen met de gebruikte trucks. Het scheelt vele duizenden euro’s, je hebt technisch en optisch echt een nieuwe truck en krijgt 6 maanden volledige garantie.”

Synergon Testimonial

Tweedehands heftruck met gereviseerde accu

Alex de Haan: “Ze zijn technisch en optisch 100% in orde en je krijgt 6 maanden garantie; voor ons is de gebruikte truck een uitstekende keuze.” Op dit moment zijn 5 van de 40 hef- en magazijntrucks bij Synergon gebruikte heftrucks van Jungheinrich. De nieuwste truck beschikt over een gereviseerde accu, waardoor de inzetduur weer stevig is verlengd. Alex de Haan: “We hebben een grote klant die voor de komende twee jaar heel veel palletbewegingen betekent. Deze zouden we met onze huidige, 20 jaar oude heftruck nooit goed kunnen verwerken. De EFG 218 is er voor geknipt. Die gaat minstens ook zo’n lang leven mee.

Zo goed als nieuw

“Hé, hebben jullie een nieuwe heftruck? Ziet er goed uit, zeg!” Met enige trots herhaalt hoofd technische dienst Alex de Haan het compliment dat hij kreeg bij aflevering van de jongste Jungheinrich in de vloot van Synergon. In december 2012 voegde een EFG 218 zich bij de ETV 214 op de afdeling Textiel & Papier. “Niemand kan zien dat hij al 7 jaar oud is en 5.000 uur op de teller heeft”, glimlacht hij. “Zeg nou zelf, hij is toch amper van nieuw te onderscheiden.”

Ook interessant

Heeft u nog vragen?