0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich referentie Synergon

Synergon

Heftruck krijgt tweede leven

Synergon, met 1.600 medewerkers de grootste werkgever van Oost-Groningen, is erg content met haar gebruikt materieel. De trucks bieden zekerheid en zijn amper van nieuw te onderscheiden. De piek die de komende twee jaar speelt bij Synergon, wordt zo op een kostenefficiënte manier opgevangen.

Ervaring als basis

Synergon is actief in de sociale werkvoorziening en kent drie hoofdactiviteiten: Industrie (o.a. metaalbewerking, textiel, papier en druk- en printwerk), Dienstverlening (groenvoorziening, schoonmaak en detachering) en Arbeid & Ontwikkeling (herscholing en re-integratie). Het bedrijf bruist van de activiteiten en daar kon De Haan wel wat verse heftruckkracht bij gebruiken. “We hadden goede ervaringen met  de gebruikte trucks. Het scheelt vele duizenden euro’s, je hebt technisch en optisch echt een nieuwe truck en krijgt 6 maanden volledige garantie.”

Synergon Testimonial Alex de Haan: “Ze zijn technisch en optisch 100% in orde en je krijgt 6 maanden garantie; voor ons is de gebruikte truck een uitstekende keuze.”

Tijdelijke piek van 2 jaar

Alex de Haan: “Ze zijn technisch en optisch 100% in orde en je krijgt 6 maanden garantie; voor ons is de gebruikte truck een uitstekende keuze.” Op dit moment komen 5 van de 40 hef- en magazijntrucks bij Synergon uit het aanbod ‘gebruikte trucks’ van Jungheinrich. De nieuwste aanwinst beschikt over een gereconditioneerde accu, waardoor de inzetduur weer stevig is verlengd. Alex de Haan: “We hebben een grote klant die voor de komende twee jaar heel veel palletbewegingen betekent. Deze zouden we met onze huidige, 20 jaar oude heftruck nooit goed kunnen verwerken. De EFG 218 is er voor geknipt. Die gaat minstens ook zo’n lang leven.

Het scheelt duizenden euro’s

“Hé, hebben jullie een nieuwe truck? Ziet er goed uit, zeg!” Met enige trots herhaalt hoofd technische dienst Alex de Haan het compliment dat hij kreeg bij aflevering van de jongste Jungheinrich in de vloot van Synergon. In december 2012 voegde een EFG 218 zich bij de ETV 214 op de afdeling Textiel & Papier. “Niemand kan zien dat hij al 7 jaar oud is en 5.000 uur op de teller heeft”, glimlacht hij. “Zeg nou zelf, hij is toch amper van nieuw te onderscheiden.”

Vraag direct een adviesgesprek aan!

Ook interessant

Heeft u nog vragen?