0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Heftruck accu Heftruck lader

Accu’s en laders

Jungheinrich biedt voor alle elektrische palletwagens, stapelaars, heftrucks en magazijntrucks een bijpassende accu en lader. Onze acculaders zijn milieuvriendelijk en energiezuinig, waardoor een langdurige, betrouwbare en altijd geschikte inzet is gegarandeerd. Een uitgebreid scala aan accu’s en laders zorgt ervoor dat we voor elke situatie allesomvattende producten voor handen hebben.

Dankzij het lage energieverbruik van Jungheinrich heftrucks, kan uw accu vaak kleiner zijn dan u denkt. Wij bieden u alle types: van traditionele tractiebatterijen tot onderhoudsvrije gelaccu’s en energiezuinige lithium-ion accu’s.

Lees hier meer

Onze acculaders zorgen voor een lange levensduur en optimale prestatie van uw accu's. In ons aanbod vindt u verschillende laders, die geschikt zijn voor loodzuur accu’s en lithium-ion accu’s.

Lees hier meer

Lithium-ion heftrucks worden vaak op hetzelfde moment opgeladen, bijvoorbeeld tijdens pauzes. Deze korte, intensieve oplaadmomenten veroorzaken flinke piekstromen. Ons energie opslag systeem vangt deze piekstromen op door energie opslag in powerbanks. Zo heeft u altijd voldoende capaciteit!

Lees hier meer

Jungheinrich is er voor grote en kleine acculaadstation of laadpunten. Bij het inrichten van een acculaadstation is het belangrijk om te zorgen voor een veilige werkomgeving, die voldoet aan de wettelijke regels. Wij adviseren u graag! 

Lees hier meer

Met Jungheinrich Powertrain Solutions kunt u meer dan 70 jaar aan kennis op het gebied van elektrificatie direct integreren in uw eigen wagenpark. Wij bieden u advies op maat en geavanceerde aandrijflijncomponenten uit één hand, van de motor tot het controlesysteem en de accu met bijbehorende lader.

Lees hier meer

Veilig laden is belangrijk

Veiligheid in uw magazijn is van levensbelang. Het onder verkeerde omstandigheden laden, niet correct laden en foutief inzetten van een tractiebatterij kan zeer gevaarlijk zijn. Met ons stappenplan voor het correct en veilig laden van accu’s zorgt u voor een veilige werkomgeving en haalt u het meeste rendement uit de accu en ook uw intern transportmaterieel.

Onderhoud heftruck accu

Wij hebben twee soorten elektrische heftrucks: elektrische heftrucks met een tractieaccu en elektrische heftrucks met een lithium-ion accu. Een lithium-ion accu heeft geen onderhoud nodig. Heeft u een elektrische heftruck met een tractiebatterij? Dan moet u de accu dagelijks en wekelijks onderhouden. Gebruik onze handige checklists en instructieblad om uw tractieaccu’s voor een optimaal onderhoud van uw heftruckaccu.

Advies bij inrichten acculaadruimte

Het is van groot belang om uw acculaadruimte volgens de wettelijke eisen in te richten. Zo zorgt u voor een veilige werkomgeving en voorkomt u ongelukken. De Praktijkrichtlijn NPR 3299 ‘Veilig werken bij het laden van tractiebatterijen’ beschrijft hoe de inrichting van acculaadruimten op een veilige manier gerealiseerd moet worden. Wij geven u graag verder advies bij het inrichten van acculaadruimtes.

Retourname van oude accu's

Uw oude, afgedankte accu’s halen wij graag kosteloos bij u op en verwerken wij op milieuvriendelijke wijze. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. 


Heeft u nog vragen?