0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Kantoorunit - prefab kantoor

Kantoorunits - Prefab kantoor

De kantoorunits van Kleusberg maken het mogelijk om eenvoudig en snel extra en/of tijdelijke werkruimtes te creëren. Denk hierbij aan kantoorruimtes, kleedruimtes en control rooms in productiehallen of magazijnen. De mogelijkheden zijn even flexibel als het systeem zelf.

Varianten voor alle opstellingen:

De unieke constructie van de ruimtes kennen enkele intelligente bijzonderheden, zoals de statisch dragende dak-, wand- en plafondelementen. Deze prefab elementen zijn vervaardigd met hoogwaardige aluminium profielen en zijn vuilafstotend. Verder kunnen de handzame elementen eenvoudig worden verplaatst en bevestigd op een op de vloer geplaatst profiel. Zo loopt de besparing op de montagetijd op tot wel 50%.

Creëer flexibiliteit met kantoorunits

Dankzij de flexibele elementen is inzet in elke ruimte mogelijk. Door de statisch dragende wanden vervalt de noodzaak voor een tijdrovende en kostbare draagconstructie bij ruimtes van twee of drie verdiepingen. De elementen kunnen heel eenvoudig en probleemloos worden gedemonteerd en verplaatst. Flexibiliteit en kostenbesparing blijven hierdoor ook op de lange termijn gewaarborgd. 

De kantoorunits bieden oplossingen op maat. Van vrijstaande ruimtes tot ruimtes die tegen de muren van het pand worden gemonteerd. De omgeving hoeft dus niet aangepast te worden. Afhankelijk van de wensen zijn hoogtes realiseerbaar van 2,6 tot 4 meter. Optioneel zijn extra geluidsisolerende elementen in bijvoorbeeld lawaaierige omgevingen leverbaar. Wij zorgen voor alle tekeningen, de productie en de realisatie. 

Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Heeft u nog vragen?