0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
CNB voordeel banner

CNB-voordeel op heftrucks van Jungheinrich

Jungheinrich en CNB hebben de samenwerking voor de verkoop van Jungheinrich trucks verlengd. Door de samenwerking krijgen relaties van CNB extra aantrekkelijke aanbiedingen.

De samenwerking geeft relaties van CNB honderden tot duizenden euro’s voordeel op een nieuwe Jungheinrich heftruck of magazijntruck, afhankelijk van het benodigde model. Zonder tussenkomst van dealers profiteren relaties van CNB van de goede fabrieksservice, een servicenetwerk verspreid over heel Nederland en uitstekende, bewezen trucks.

Onze elektrische heftrucks zijn voorzien van de nieuwste AC-motoren en garanderen maximale prestaties tegen een laag energieverbruik. Van compacte heftrucks tot de 9 ton heftrucks voor de zwaarste binnen- en buiteninzet.

Lees hier meer

Onze elektrische meerij/meeloop palletwagens zijn efficiënt, energiezuinig en betrouwbaar. Het compacte design maakt onze elektrische palletwagens ideaal voor het gebruik in kleine ruimtes, zoals in vrachtwagens.

Lees hier meer

Onze range bestaat uit meerij/meeloop stapelaars voor incidenteel gebruik en voor de zware, langdurige inzet. Wij bieden verschillende soorten stapelaars: met dissel, staplatform, zijdelingse zitplaats, en met dubbele vorken (duolift).

Lees hier meer

Onze elektrische trekkers hebben een goede grip, tractie op gladde of oneffen vloeren en dankzij het remvermogen wint de trekker energie terug tijdens het verminderen van de snelheid. Onze elektrische trekkers zijn verkrijgbaar met treingewichten van 1.000 kg tot 25.000 kg.

Lees hier meer

*Geldig tot en met januari 2024. Klik hier voor de Actievoorwaarden CNB-voordeel.

Heeft u nog vragen?