0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich referenties industrie

Industrie

Met Jungheinrich bent u optimaal uitgerust om uitdagingen in de metaalverwerking, zware industrie of machinebouw aan te gaan. Van heftrucks en magazijntrucks tot magazijn automatisering, AGV’s en warehouse management systemen (WMS). U vindt hier een overzicht van onze Nederlandse en internationale klantreferenties uit de branche industrie.

De overstap naar lithium-ion technologie zorgt voor meer efficiëntie, ergonomie en veiligheid. Jungheinrich FMS biedt Nedschroef daarnaast meer inzicht in de inzet en productiviteit van de trucks.

Lees hier meer
Bespaart tijd met AGV’s in combinatie met RFID

Om de reistijden in het magazijn te verkorten besloot MAN om over te gaan op automatische geleide voertuigen (AGV's) van Jungheinrich.

Lees hier meer

Voor het verplaatsen van de bins vertrouwt APM Terminals al jaren op elektrische heftrucks van Jungheinrich. Het is een intensieve operatie, waarbij de constante inzetbaarheid en het zoute zeewater veel vraagt van de trucks. Met lithium-ion is de inzetbaarheid 24 uur, 7 dagen per week gegarandeerd.

Lees hier meer
Plateaulift voor kleingoed

Sollas investeert in drie verticale opslagsystemen. De voorraad is nu vele malen betrouwbaarder en de productiviteit verdubbeld. Benieuwd naar hun keuze?

Lees hier meer
Smalle gangen magazijn

On de aanhoudende groei te kunnen faciliteren besloot PSZ electronics om over te gaan op een nieuw smalle gangen magazijn. Dit magazijn heeft een capaciteit van 5000 pallets en semi-automatische smalle gangen trucks verzorgen de in- en uitslag. 

Lees hier meer

Om stappen te zetten naar verdere verduurzaming van het recyclingproces stapte Peute Group over op onze krachtige elektrische heftrucks. 

Lees hier meer

Wij hebben het magazijn van Eppendorf ingericht met twee verschillende opslagconcepten. We realiseerden zowel smalle gangen magazijn (4200 palletplaatsen) en een miniloadmagazijn met 5.848 opslaglocaties. Voor de in- en uitslag van goederen zorgt een reachtruck en een smalle gangen truck.

Lees hier meer

Synergon vangt een logistieke piek van 2 jaar op met gebruikte heftrucks van Jungheinrich. Zo goed als nieuw en duizenden euro's goedkoper. 

Lees hier meer
Optimale brandveiligheid

Automatisering betekent minder intern verkeer en dus minder kans op ongevallen bij Motip Dupli. Met 9.500 extra palletlocaties heeft Motip Dupli voorlopig voldoende opslagcapaciteit om aan de vraag van klanten te voldoen. De brandveiligheid is gewaarborgd dankzij een blusgasinstallatie. 

Lees hier meer
Originele onderdelenmagazijn Jungheinrich

Flexibiliteit en snelheid is belangrijk in het onderdelenmagazijn van Jungheinrich in Kaltenkirchen. Het magazijn heeft een assortiment van 100.000 originele Jungheinrich heftruck onderdelen en levert onderdelen binnen 24 uur aan klanten en Jungheinrich-vestigingen over de hele wereld.

Lees hier meer

Birner is met zo’n 29 locaties verspreid over het hele land de grootste leverancier van auto-onderdelen in Oostenrijk. Wij bouwden mee aan een centraal magazijn voorzien van legbordstellingen, een entresolvloer en de vlootbeheersoftware Jungheinrich FMS.

Lees hier meer

Toen de onmisbare heftruck van bouwbedrijf Huurman Leiden niet meer door de keuring kwam, ging het bedrijf op zoek naar een compact en wendbaar alternatief: een occasion elektrische heftruck.

Lees hier meer

Met het Warehouse Management Systeem van Jungheinrich verbeterde het voorraadbeheer van Gasser GmbH aanzienlijk. Dankzij de oplossing zijn optimale, betrouwbare logistieke processen gewaarborgd en voorraadverschillen tot een minimum gereduceerd. 

Lees hier meer

Door groeiende voorraden en diversificatie van het assortiment besloot Keller & Kalmbach om een nieuw, centraal distributiecentrum te laten bouwen door Jungheinrich. Zo konden zij de omslagcapaciteit en de pickcapaciteit verdubbelen.

Lees hier meer

Van gebruikte heftrucks tot magazijn automatisering

Voor onze klanten uit de branche industrie hebben wij verschillende oplossingen geleverd. Zo hebben wij het recyclingbedrijf Peute Recycling geholpen bij het overstappen van diesel heftrucks naar elektrische heftrucks, vertrouwt APM Terminals weer op een continue inzet dankzij nieuwe lease heftrucks met lithium-ion accu's en bouwbedrijf Huurman werkt veel veilig en efficiënt met een geschikte, financieel voordelige, gebruikte heftruck uit ons JUNGSTARS-aanbod.

De automatisering van logistieke processen levert tijdwinst en efficiëntie op. Motip Dupli heeft de kans op ongevallen verkleint door te kiezen voor magazijn automatisering met magazijnkranen en Sollas profiteert van een slim opslagsysteem van plateauliften bij de productie van zijn cellofaneermachines.

Alles uit één hand

Bij Jungheinrich leveren wij alles vanuit één hand. Dat betekent dat wij met u meedenken over het ontwerp, de implementatie en de oplevering van trucks, magazijnstellingen en nog veel meer. Wij hebben ervaring in het inrichten van nieuwe magazijnen en het adviseren van de juiste heftruck of magazijntruck voor uw logistieke operatie. Ook denken wij met u mee om te bepalen hoe u efficiënter, ergonomischer of slimmer kunt werken. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dankzij onze jarenlange ervaring weten wij altijd de juiste oplossing voor u te vinden.

Wilt u advies over uw logistieke operatie? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen?