Jungheinrich referenties industrie

Industrie

Voor het verplaatsen van de bins vertrouwt APM Terminals al jaren op elektrische heftrucks van Jungheinrich. Het is een intensieve operatie, waarbij de constante inzetbaarheid en het zoute zeewater veel vraagt van de trucks. Met lithium-ion is de inzetbaarheid 24 uur, 7 dagen per week gegarandeerd.

Lees hier meer
Bespaart tijd met AGV’s in combinatie met RFID

Om de reistijden in het magazijn te verkorten besloot MAN om over te gaan op automatische geleide voertuigen (AGV's) van Jungheinrich.

Lees hier meer

BlueStar Europe betrok afgelopen zomer een gloednieuw logistiek centrum in Eindhoven. Het nieuwe onderkomen werd niet als opslagplaats ontworpen, maar als productiesite voor het zo efficiënt mogelijk verzamelen en verzenden van orders.

Lees hier meer

Jungheinrich ontwierp en realiseerde samen met Fast & Fluid Management een verkeersplan op maat. Het verkeersplan zorgde ervoor dat de veiligheid en het veiligheidsbewustzijn verder werden verbeterd.

Lees hier meer

Waeles Nederland gebruikt onze krachtige en betrouwbare elektrische heftrucks om continue bevoorrading te garanderen in een zware en stoffige werkomgeving.

Lees hier meer

Vink Bouw was op zoek naar een stiller en schoner alternatief voor hun oude LPG heftruck. Zij besloten over te stappen op een van onze krachtige elektrische heftrucks. 

Lees hier meer
Plateaulift voor kleingoed

Sollas investeert in drie verticale opslagsystemen. De voorraad is nu vele malen betrouwbaarder en de productiviteit verdubbeld. Benieuwd naar hun keuze?

Lees hier meer

Holbox stapte over op Jungheinrich heftrucks met lithium-ion accu. Deze accu's zijn onderhoudsvrij en kunnen tussentijds worden geladen. Verder is de technologie minder belastend voor het milieu en zijn de laadpunten eenvoudiger in te richten. 

Lees hier meer
Smalle gangen magazijn

On de aanhoudende groei te kunnen faciliteren besloot PSZ electronics om over te gaan op een nieuw smalle gangen magazijn. Dit magazijn heeft een capaciteit van 5000 pallets en semi-automatische smalle gangen trucks verzorgen de in- en uitslag. 

Lees hier meer

Om stappen te zetten naar verdere verduurzaming van het recyclingproces stapte Peute Recycling over op onze krachtige elektrische heftrucks. 

Lees hier meer

Wij hebben het magazijn van Eppendorf ingericht met twee verschillende opslagconcepten. We realiseerden zowel smalle gangen magazijn (4200 palletplaatsen) en een miniloadmagazijn met 5.848 opslaglocaties. Voor de in- en uitslag van goederen zorgt een reachtruck en een smalle gangen truck.

Lees hier meer

Synergon vangt een logistieke piek van 2 jaar op met gebruikte heftrucks van Jungheinrich. Zo goed als nieuw en duizenden euro's goedkoper. 

Lees hier meer
Optimale brandveiligheid

Automatisering betekent minder intern verkeer en dus minder kans op ongevallen bij Motip Dupli. Met 9.500 extra palletlocaties heeft Motip Dupli voorlopig voldoende opslagcapaciteit om aan de vraag van klanten te voldoen. De brandveiligheid is gewaarborgd dankzij een blusgasinstallatie. 

Lees hier meer

Half 2012 nam VDL Wientjes in Emmen haar nieuwe magazijn in gebruik. Jungheinrich zorgde voor de inrichting, de trucks én het WMS. Nu, ruim 2 jaar later, kijkt de kunststofverwerker meer dan tevreden terug op het project. 

Lees hier meer
Originele onderdelenmagazijn Jungheinrich

Flexibiliteit en snelheid is belangrijk in het onderdelenmagazijn van Jungheinrich in Kaltenkirchen. Het magazijn heeft een assortiment van 100.000 originele Jungheinrich heftruck onderdelen en levert onderdelen binnen 24 uur aan klanten en Jungheinrich-vestigingen over de hele wereld.

Lees hier meer

Birner is met zo’n 29 locaties verspreid over het hele land de grootste leverancier van auto-onderdelen in Oostenrijk. Wij bouwden mee aan een centraal magazijn voorzien van legbordstellingen, een entresolvloer en de vlootbeheersoftware ISM Online.

Lees hier meer

Toen de onmisbare heftruck van bouwbedrijf Huurman Leiden niet meer door de keuring kwam, ging het bedrijf op zoek naar een compact en wendbaar alternatief: een occasion elektrische heftruck.

Lees hier meer

Met het Warehouse Management Systeem van Jungheinrich verbeterde het voorraadbeheer van Gasser GmbH aanzienlijk. Dankzij de oplossing zijn optimale, betrouwbare logistieke processen gewaarborgd en voorraadverschillen tot een minimum gereduceerd. 

Lees hier meer

Door groeiende voorraden en diversificatie van het assortiment besloot Keller & Kalmbach om een nieuw, centraal distributiecentrum te laten bouwen door Jungheinrich. Zo konden zij de omslagcapaciteit en de pickcapaciteit verdubbelen.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?