0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Levenscyclusanalyse

CO2 footprint

Levenscyclusanalyse

We hebben de CO2 emissie van onze producten over hun hele levenscyclus drastisch teruggebracht. In de segmenten elektrische heftrucks, diesel- en LPG-heftrucks en reachtrucks is de CO2 emissie van onze machines vandaag de dag meer dan 25% lager dan tien jaar geleden. U leest er alles over in onze  Levenscyclusanalyse brochure (milieupredikaat).

Hoe de Jungheinrich trucks zo schoon kunnen zijn? Dankzij een rij van innovatieve technische features, die inmiddels de benchmark voor velen vormen. En we zetten de lijn voort. Bijvoorbeeld met de zeer zuinige verbrandingsmotoren in onze nieuwste, zware diesel- en LPG-heftrucks.

Levenscyclusanalyse Jungheinrich

Eerste gecertificeerde levenscyclusanalyse in de branche
TÜV Nord heeft de levenscyclusanalyse van intern transportmiddelen van Jungheinrich systematisch geanalyseerd en volgens ISO 14040 gecertificeerd. Jungheinrich is de eerste fabrikant van intern transportmiddelen die het milieupredicaat 'gecontroleerde levenscyclusanalyse' mag dragen.

Minder emissies = lagere brandstof-/energiekosten
De reductie van CO2 emissies staat centraal in alle productcycli bij Jungheinrich. Vanaf de productie via het gebruik tot en met het herstel. In de gebruiksfase ontstaan 80-90% van alle emissies. Niet voor niets is dat bij uitstek de plaats waar onze hightech technieken zorgen voor grote winsten.

Die winst is ook uw winst. Met Jungheinrich heftrucks en magazijntrucks ontziet u niet alleen het milieu, u spaart ook nog eens energiekosten en brandstofkosten. En dat alles met de hoge productiviteit die u van Jungheinrich gewend bent.

Heeft u nog vragen?