0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Gebruikte smalle gangen truck banner

Gebruikte smalle gangen truck

De gebruikte smalle gangen trucks van Jungheinrich zijn dankzij de draaistroommotoren energiezuinig en kennen minder slijtage en onderhoud. Dankzij de energieterugwinning door regeneratief afremmen en dalen van de mast is de accugebruiksduur een stuk langer. Wij bieden man-up en man-down smalle gangen trucks volledig gereviseerd aan.

Smalle gangen trucks worden gebruikt voor het orderpicken in smalle gangen magazijnen. Er zijn twee soorten smalle gangen trucks: man-up en man-down. Met een man-up smalle gangen truck gaat de bestuurder mee de hoogte in. De bestuurder van een man-down smalle gangen truck blijft op de grond en alleen de vorken worden geheven.

Onze gebruikte smalle gangen trucks ondergaan een volledige revisie in onze eigen werkplaatsen. Wij werken uitsluitend met originele Jungheinrich onderdelen en elke truck krijgt van binnen en buiten een opknapbeurt. Elke gebruikte smalle gangen truck verlaat onze werkplaats met een veiligheidscertificaat.

Gebruikte smalle gangen truck EKX Gebruikte smalle gangen truck EKX 410/516

  • Draagvermogen: 1000 - 1600 kg
  • Hefhoogte: 3000 - 15500 mm


Gebruikte smalle gangen truck ETX Gebruikte smalle gangen truck ETX 513/515

  • Draagvermogen: 1200 - 1500 kg
  • Hefhoogte: 3000 - 13000 mm


Gebruikte smalle gangen truck EFX Gebruikte smalle gangen truck EFX 410/413

  • Draagvermogen: 1000 - 1250 kg
  • Hefhoogte: 3000 - 7000 mm


Gebruikte smalle gangen trucks 

Een gebruikte smalle gangen truck is een voordelig en duurzaam alternatief voor een nieuwe truck. Onze smalle gangen trucks bieden een ruime ergonomische werkplek. Dankzij onze modulaire systeembouwmodule zijn meer dan 5 miljoen configuratiemogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u de gebruikte smalle gangen truck perfect afstemmen op uw eigen bedrijfsvoering.

Wij reviseren onze smalle gangen trucks in onze eigen werkplaats. Daardoor ziet een gebruikte smalle gangen truck er van binnen en buiten zo goed als nieuw uit, met Jungheinrich kwaliteit. Tijdens de revisie controleert de monteur de truck uitgebreid en worden onderdelen vervangen. Na een uitgebreide veiligheidstest verlaat de gebruikte smalle gangen truck onze werkplaats met een kwaliteitscertificaat.   

Smalle gangen trucks service en onderhoud

Een smalle gangen truck is altijd betrouwbaar en veilig met een onderhoudsbeurt. Onze servicemonteurs kennen onze trucks als geen ander. Zij zijn geschoold om de smalle gangen truck volgens BMWT-richtlijnen te keuren. Voldoe aan de Arbowetgeving en zorg voor een betrouwbare servicepartner. Wij helpen u graag bij het onderhoud en de keuring aan uw smalle gangen truck en elk ander intern transportmiddel. 

< Ga terug naar gebruikte heftrucks

Bekijk ook

Heeft u nog vragen?