0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Loodzuur accu heftruck

Loodzuur accu

Loodzuur accu’s zijn de meest gebruikte energiebronnen in elektrische heftrucks en magazijntrucks. De accu’s zijn voordelig in aanschaf en geschikt voor gebruik in zowel lichte als zware omstandigheden. Wij hebben loodzuur accu’s in de uitvoeringen 24, 48 en 80 volt.

Onze elektrische heftrucks werken zuinig en gaan slim om met energie. Daarom profiteert u met elke loodzuur accu van Jungheinrich van 2 Ploegen Garantie. Een volledig geladen loodzuur accu gaat twee diensten mee. Voor elke loodzuur accu hebben wij een passende heftruck lader

Voordelen van loodzuur accu’s van Jungheinrich

  • Geschikt voor normale (lichte tot zware) inzetomstandigheden
  • Gesloten accutechniek
  •  Lange levensduur bij vaste cycli (laden en ontladen)
  • Geschikt voor elke branche, bedrijf en inzetsituatie
  • Recyclebaar
  • Inname en verwerking mogelijk bij Jungheinrich

Nog makkelijker accuonderhoud

Loodzuur accu’s vult u bij met gedemineraliseerd water, ook bekend als demiwater. Demiwater kunt u kopen of zelf maken met een ionenwisselaar. Wij hebben startpakketten met verschillende omzettingscapaciteiten: 450 liter, 1000 liter en 2000 liter.

Onze servicemonteurs kunnen u helpen bij het bijvullen van de loodzuur accu. Wilt u het bijvullen zelf doen? Met een automatisch accu vulsysteem gaat het bijvullen sneller. Een accu vulsysteem koppelt alle accucellen via een centrale leiding aan een waterreservoir met demiwater. Het bijvullen gebeurt automatisch met als resultaat dat het vloeistofniveau in alle cellen altijd op het juiste niveau is. Vooral voor grote loodzuur accu’s met soms wel 40 cellen is een automatisch vulsysteem een stuk nauwkeuriger dan alle accucellen handmatig bij te vullen.

Retourname van oude accu's

Uw oude, afgedankte accu’s halen wij graag kosteloos bij u op en verwerken wij op milieuvriendelijke wijze. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Solarclarity ging u voor

Solarclarity is een technische groothandel in zonne-energiesystemen. In de afgelopen jaren breidde de groothandel zijn intern transport uit met huurtrucks van dealers. Om in de komende jaren veilig en betrouwbaar te kunnen werken, stapte de groothandel over op trucks van één partij. Jungheinrich leverde moderne heftrucks en magazijntrucks met loodzuur accu’s en een automatisch vulsysteem.

De nieuwe intern transportvloot levert Solarclarity meerdere voordelen op. De krachtige loodzuur accu’s zorgen voor een langere inzet en dus meer productiviteit. Het automatisch accu vulsysteem verlaagt de risico’s tijdens het dagelijkse accuonderhoud. Daarnaast keurt en onderhoudt Jungheinrich de loodzuur accu’s waardoor Solarclarity altijd veilige trucks heeft.

Wilt u de mogelijkheden voor u ontdekken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Heeft u nog vragen?