0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Keuzehulp Jungheinrich palletwagen

Keuzehulp palletwagens

Welke elektrische palletwagen is geschikt voor mijn inzet?

De elektrische palletwagen is de ideale vervanger van de handpalletwagen. Hij verplaatst goederen makkelijker dan ooit. Jungheinrich beschikt over verschillende elektrische palletwagens, maar welke is geschikt voor welke inzet? En belangrijker, welke elektrische palletwagen is voor u geschikt?

Wij zetten de verschillende kwaliteitsklassen naast elkaar, zodat u direct ziet welke truck u nodig heeft voor welke inzet. Per truck benoemen we de krachtige en minder sterke eigenschappen.

Ameise

Ameise PTE 1.3 Elektrische palletwagen

Gebruikt u de elektrische palletwagen slechts voor een lichte inzet en beschikt u over een klein budget? Zoekt u een ideaal alternatief voor de handpompwagen? Dan is de Ameise de juiste keuze voor uw bedrijf. Dit is de instap in het segment van de elektrische palletwagens. De Ameise is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, waar enkele pallets per week worden verplaatst. Deze elektrische palletwagens beschikken over een onderhoudsvrije gelaccu of lithium-ion accu. De palletwagens zijn niet geschikt voor zware lasten en zeer intensief gebruik. Daarnaast zijn de palletwagens minder stabiel op een slechte ondergrond.


 

EJE M13-M15

EJEM15 Elektrische palletwagen

De EJE M-serie ondersteunt met zijn 0,6 kW sterke rijmotor het transport over korte afstanden van pallets en goederen met een gewicht tot 1.500 kg. Deze lijn dicht het gat tussen bedrijven die de hoogste betrouwbaarheid en omslag wensen, en bedrijven die hun palletwagen slechts enkele keren per week en in een lichte inzet gebruiken. De EJE M-serie is zeer sterk in de kleine ruimtes: het compacte design, de korte voorbouw van slechts 435 mm en de lage hoogte zorgen voor een enorme wendbaarheid en een optimaal zicht op de vorkpunten voor iedere bediener.

Deze elektrische palletwagens zijn, net zoals de Ameise, minder stabiel op een slechte ondergrond. Ze hebben een beperkte inzetduur. Bent u op zoek naar een elektrische palletwagen voor een lichte inzet, die u vooral in kleine ruimtes wilt gebruiken? Dan is de EJE M13 of de M15 een geschikte elektrische palletwagen voor u.


EJE 114-116

Kennisbank keuzehulp palletwagens EJE De EJE 1-serie is een robuuste palletwagen voor professioneel, intensief gebruik. De palletwagens zijn geschikt voor het laden en lossen van vrachtwagens en ook voor het horizontale transport van pallets. Of dat nu buiten of in binnenruimtes is. De krachtige motoren geven deze palletwagens een hoge snelheid en sterke acceleratie. Door de grote accu’s (tot 375 Ah) is de EJE 1-serie zeer lang achtereen te gebruiken. Daarnaast is de serie bijzonder robuust uitgevoerd.

De EJE 1-serie vergt een grotere investering dan de Ameise en de EJE M-serie. Bij de meeste uitvoeringen van de EJE 1-serie is regelmatig accuonderhoud noodzakelijk. Alleen bij de (iets duurdere) uitvoeringen met lithium-ion accu is dat niet nodig.


Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Bestel direct online!

Heeft u nog vragen?