0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Reviews header

Reviews

Onafhankelijke tests door journalisten laten het beste zien hoe onze trucks in de praktijk presteren. 

"Prima instapper"

Logistics Inside heeft onlangs de EFG BB 216k getest. Het oordeel over deze truck? "Met de BB 216k brengt Jungheinrich een compacte, voorspelbare en goed presterende driewieler op de markt. De BB is weliswaar basic, maar toch compleet uitgerust".

Lees hier meer
"Kers op de taart"

Jungheinrich reachtrucks zijn optioneel te verkrijgen met loweringPRO voor hogere daalsnelheden. Logistics Inside testte hoe dit presteert op de ETV 216i: "Het nieuwe mastconcept zorgt voor een ongekend soepel gedrag en een beter doorzicht. Ook is hij veel stiller dan zijn voorganger."

Lees hier meer
"Geen compromissen meer"

In deze dubbeltest worden de ERE 225i en ERD 220i uitvoerig getest. "Het werken met pallettrucks is wat Jungheinrich betreft geen compromis meer tussen veiligheid, compactheid en ergonomie."

Lees hier meer
"Logisch vervolg"

Logistics Inside testte de ERC 216zi stapelaar met wielarmheffing. Conclusie? "Met de nieuwe ERC 216zi brengt Jungheinrich een compacte en zeer comfortabel werkende stapelaar op de markt. De truck koppelt prima prestaties aan een hoog gebruiksgemak en extra veiligheid voor de bediener."

Lees hier meer
"Voordeel stapelen"

Logisics Inside heeft  instapmodel stapelaar EJC M10 getest en bovendien de vergelijking gemaakt met de industriële EJC 110. Conclusie? "De EJC M10 is eenvoudig in gebruik, heeft een compacte maatvoering met perfect zicht op de vorken en is een goede keuze voor de lichte inzet."

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?