0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
vanRijsingengreen | Jungheinrich

vanRijsingengreen

Meer controle op nieuwe heftrucks

vanRijsingengreen in Helmond werkt samen met de natuur aan gezonde groenteproducten. De vier divisies van de onderneming zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten voor zowel de industrie als de consument. Dat gebeurt op een duurzame manier. Geïnspireerd door de natuur, accepteert vanRijsingengreen geen verspilling. Alles wordt gebruikt en er wordt niets verspild.

Efficiënte heftrucks

vanRijsingengreen schreef voor de vier divisies gezamenlijk een tender uit. Naast het financiële deel speelde het gebruiksgemak een belangrijke rol. De trucks moesten het werk efficiënter en veiliger maken. Minstens net zo belangrijk was de controle op de vloot. vanRijsingengreen wilde meer grip op de inzet en de staat van het intern transportmaterieel.

30 hef- en magazijntrucks

Jungheinrich leverde een kleine 30 hef- en magazijntrucks, nieuwe acculaadstations én Jungheinrich Fleet Management. Naast diverse EFG elektrische heftrucks leverde Jungheinrich 6 vrijdragende stapelaars; op maat gebouwd voor vanRijsingengreen en voorzien van wegende vorken. 

De wegende vorken op de vrijdragende stapelaars maken het gebruik van een aparte grondweegschaal overbodig. Aangezien vanRijsingengreen na iedere productiestap een weging uitvoert, wordt een hoop tijd bespaard. Er wordt aanzienlijk sneller, efficiënter en makkelijker gewerkt.

Fleet Management

Jungheinrich Fleet Management registreert de effectieve inzetduur van elke truck en maakt een evenredige inzet van de trucks mogelijk. Ook wordt het aantal laadcycli per truck geregistreerd, waarbij het laden van de accu’s dankzij de nieuwe laadstations overzichtelijker en veiliger verloopt. Tevens bewaakt Jungheinrich Fleet Management de toegang tot de trucks. Alleen geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot een truck. Dit komt de veiligheid op de vloer ten goede. Er wordt duidelijk zorgvuldiger omgegaan met de trucks en het aantal schades is met minimaal 50% gereduceerd. Schokregistratie voorkomt onnodige slijtage en legt eventuele verbeterpunten op de vloer bloot.


Ook interessant

Heeft u nog vragen?