0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Orderpicktruck 412s
Hoge efficiëntie & optimaal comfort
Orderpicktruck EKS 412s

De Jungheinrich EKS 412s is de snelste verticale orderpicktruck op de markt.

Meer weergeven

Orderpicktruck

De orderpicktruck of orderverzameltruck is een magazijntruck voor het verzamelen van goederen (orders) volgens een (order)verzamellijst. Omdat niet overal complete pallets worden uitgeleverd, zijn orderpicktrucks speciaal voor het verzamelen van losse colli ontwikkeld.

Er zijn 2 soorten orderpicktrucks: de horizontale orderpicktruck en de verticale orderpicktruck. Voor beide typen is de grijphoogte verschillend. De horizontale orderpicktruck is geschikt voor orderverzamelen tot het eerste stellingliggerniveau, met het voordeel dat meer picks in minder tijd behaald kunnen worden. De verticale orderpicktruck is speciaal ontwikkeld voor het orderpicken bij hogere grijphoogtes.

Onze orderpicktrucks zijn volledig in te richten op de inzetsituatie van de gebruiker - bij het ontwerp is gedacht aan comfort, ergonomie en veiligheid. De lage opstaphoogte biedt een prettige op- en afstap. Op de trucks zijn meerdere opbergmogelijkheden aangebracht en een optioneel verkrijgbaar extra gedempt platform biedt voldoende vering gedurende de dag. Het elektrische JetPilot stuur maakt licht werken mogelijk.

Horizontale orderpicktrucks

De Jungheinrich horizontale orderpicktruck is de nummer één voor efficiency, ergonomie en veiligheid tijdens het orderverzamelen. De besturing is op lichaamshoogte te verstellen en voor de rugleuning zijn meerdere opties beschikbaar, van zachte kunststof tot hoogte-verstelling.

Onze horizontale orderpicktrucks zijn uit te rusten met een optioneel hefbaar staplatform dat orderpicken tot het eerste niveau mogelijk maakt, zonder gebruik te hoeven maken van een verticale orderpicktruck. Enkele modellen hebben een hefbaar lastdeel, een extra set hefbare vorken, voor een ergonomische werkhouding bij het orderpicken.

Verticale orderpicktrucks

Onze verticale orderpicktrucks bieden praktische en energiezuinige steun tijdens het orderpicken bij grotere grijphoogtes. Onze range bestaat uit drie verticale orderpicktrucks: de EKM 202 voor kleingoed op hoogtes tot 5,3 meter, de EKS 110 voor grond- en lagere niveaus en de stabiele EKS 210/312 voor pickhoogtes tot 12 meter.

De ruime werkplek van de EKS 110 biedt optimale bewegingsruimte tijdens het orderpicken. En met de optionele dubbele bedieningsinrichting is omkeren niet meer nodig. De EKS 210/312 is modulair gebouwd, wat een hoge mate van flexibiliteit oplevert. De EKS 210/312 zijn vrijrijdend, railgeleid of inductiegeleid.

Autonoom orderpicken met easyPILOT Follow

Orderpicken door de truck handmatig te bedienen is verleden tijd dankzij easyPILOT Follow. Deze techniek stelt de orderpicker in de staat de horizontale orderpicktruck middels een afstandbediening te besturen en de trucks volgt de bestuurder automatisch. Het voordeel is dat de orderpicker orders verzamelt, zonder op- of af te hoeven stappen. Dit levert flinke tijdwinst op wanneer de picklocaties op korte loopafstand van elkaar liggen.

Deze bedrijven gingen u voor

Heeft u nog vragen?