0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Ronnick Logistics

Ronnick Logistics

Gebruikte heftruck met bedrijfslogo

Ronnick Logistics uit Oude Meer is een jong, energiek bedrijf dat zijn pijlen richt op alles wat spoed of grote afmetingen heeft; met een specialisatie in vliegtuigonderdelen. De focus ligt op maatwerk. Of het nu luchtvracht, wegtransport of zeevracht betreft; Ronnick Logistics zoekt altijd naar de best passende oplossing voor de specifieke klantenwensen.

Zoektocht naar tweedehands heftruck

Een betrouwbare heftruck is onmisbaar voor de logistieke operatie van de start-up. Ronnick Logistics zocht een elektrische occasion heftruck met een hefcapaciteit van 2,5 ton en een hefhoogte tot 5 meter. Daarnaast moest er een passende financieringsvorm komen voor het bedrijf dat middenin coronatijd zijn deuren opende.

Elektrische heftruck met lease contract

Jungheinrich leverde een gebruikte EFG 425k met een compleet nieuwe accu. De elektrische vierwiel heftruck met bouwjaar 2014 is zelfs jonger dan in eerste instantie werd aangevraagd. De financiering bleek, ondanks de coronacrisis, geen probleem. In overleg met Ronnick Logistics is een passende leaseconstructie opgezet. De truck is in de bedrijfskleuren van Ronnick Logistics gespoten en voorzien van het bedrijfslogo aan de zijkanten en op de spatborden.

Ronnick referentie Jungheinrich

Nieuwe accu voor betrouwbare inzet

De jonge occasion was vrijwel direct leverbaar. Dankzij de hefcapaciteit van 2,5 ton kan 90% van de zendingen probleemloos en snel worden afgewerkt. De hefhoogte stelt Ronnick Logistics in staat om in de toekomst goederen tot de maximaal beschikbare hoogte op te slaan. Doordat de truck is voorzien van een nieuwe accu is een betrouwbare inzet gewaarborgd. Samen met de nieuwe wegende Ameise® palletwagen uit de webshop PROFISHOP maakt Ronnick Logistics een vliegende bedrijfsstart.

Wilt u ook een heftruck in uw bedrijfskleuren? Neem contact met ons op.

Heeft u nog vragen?