0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich trainingen op maat in-company

Trainingen op maat

In-company trainingen

Jungheinrich biedt voordelige in-company trainingen. De training wordt op uw eigen locatie gegeven en afgestemd op de omstandigheden binnen uw organisatie.

Onze ervaren praktijktrainers maken u op een constructieve manier bewust van uw veiligheid én die van anderen. Daarnaast krijgt u uitleg over de risicohaarden van uw magazijn en ontvangt u de juiste veiligheidsmaatregelen.

Uw voordelen

  • Training 100% toegespitst op de situatie bij u ter plekke
  • Extra aandacht voor gevaarlijke situaties of plaatsen
  • Examen op de eigen, vertrouwde trucks
  • Geen reistijd voor uw medewerkers
  • Minimale onderbreking van de werkuren

Trainingen op maat / groepstrainingen

Jungheinrich is bij uitstek uw flexibele partner in het samenstellen van trainingen op maat.

Of u nu extra aandacht wilt geven aan het laden van accu's, speciale vaardigheden met de heftruck of het verbeteren van de bedrijfsveiligheid. De trainingen zijn op uw organisatie afgestemd en dankzij deskundige trainers hebben wij de juiste en specialistische kennis in huis.

U bepaalt, samen met de adviseur, waar het trainingsprogramma aan moet voldoen. De leerdoelen, de werkwijze en het materiaal sluiten optimaal aan op uw wensen en de trainingstijd wordt efficiënt gebruikt. Vanzelfsprekend wordt de lesstof op het niveau van de deelnemers afgestemd.

Flexibele locatie

De training kan worden gegeven op uw bedrijfslocatie, een locatie van uw keuze of op onze trainingslocatie in Alphen aan de Rijn.

Ons trainingscentrum is centraal gelegen en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. De theorielessen vinden plaats in één van onze trainingslokalen en voor de trainingen met een praktijkdeel maken we gebruik van onze professionele praktijkruimte.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Heeft u nog vragen?