0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Veiligheid magazijn

Veilig werken met intern transport

Het instellen van maximale rijsnelheden van intern transportmateriaal zorgt voor het halen van een zo hoog mogelijke productiviteit. De juiste instellingen en slimme assistentiesystemen verhoogt naast de productiviteit ook de veiligheid. 

Lees hier meer

Heftruckfabrikanten zijn verplicht om een lastdiagram op elke heftruck te monteren. Dit plaatje, dat je vindt op de zijkant van de mast, vertelt het hefvermogen van de truck en het maximale gewicht dat de heftruck bij verschillende hefhoogten kan heffen. Benieuwd naar de voordelen?

Lees hier meer

De huidige situatie met betrekking tot het coronavirus vraagt om extra maatregelen. Uw trucks schoon houden en op een correcte manier uitschakelen bij langdurige stilstand is belangrijk.

Lees hier meer

Voor de omgang met gevaarlijke stoffen gelden verschillende voorschriften, regels en normen. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving en te weten hoe u (de risico’s van) gevaarlijke stoffen kunt herkennen.

Lees hier meer

Bij brand van een heftruck accu is het belangrijk om deskundig te handelen. Wij hebben de verschillen per heftruck accu op een rij gezet.

Lees hier meer

De elektrische palletwagen is een veelgebruikt intern transportmiddel. Het is belangrijk om de palletwagen op een verstandige manier te gebruiken, zodat schades en ongelukken tot een minimum beperkt blijven. Volg onze tips op en creëer zo een veilige werkomgeving voor uzelf en uw collega’s. 

Lees hier meer

Met zoneCONTROL introduceert Jungheinrich een nieuw systeem, dat het magazijn veiliger maakt en de efficiency verbeterd.

Lees hier meer

Heftrucks zijn zware machines en het is belangrijk om op een veilige manier te werken, zodat ongelukken en schades tot een minimum beperkt blijven. Deze tips verhgen de veiligheid van uzelf en uw collega’s in het magazijn.

Lees hier meer

Het is belangrijk om elke dag de staat van intern transportmiddelen te controleren. Dit verhoogt de veiligheid op de werkvloer en eventuele schade of slijtage wordt eerder opgemerkt. Ook het nalopen van de vorken op slijtage hoort bij de dagelijkse controle.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?